Det er bedre å hente IS-kvinner til Norge enn at de skal bli utenlands og føde barn som læres opp til å hate Norge

Sverre Skaarberg frykter at vold og terror rettet mot Norge og norske borgere i utlandet, av barn med norske mødre, dersom IS-kvinnene ikke hentes hjem  til Norge.

Sverre Skaarberg frykter at vold og terror rettet mot Norge og norske borgere i utlandet, av barn med norske mødre, dersom IS-kvinnene ikke hentes hjem til Norge. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sverre Skaarberg mener det er en investering i fremtidig sikkerhet å hente kvinner som har sluttet seg til IS og deres barn hjem til Norge.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg kommer aldri til å forstå eller akseptere avgjørelsen norske kvinner har tatt om å tilslutte seg IS. Ingen årsak eller motiv rettferdiggjør dette. Likevel vil jeg hente de som ønsker seg tilbake til Norge sammen med sine barn og helst til sine familier her.

Det vil bli en stor kostnad for det offentlige, både med transport og tett oppfølging her hjemme. Men det blir en investering i vår fremtidige sikkerhet! Alternativet er at kvinnene fortsatt vil føde barn som vil få sine mødres versjon av hvorfor de lever under umenneskelige forhold uten håp om en fremtid. Barna vil tidlig lære å hate. Vi snakker om ”tikkende bomber”.

Resultatet kan lett bli mer vold og terror rettet mot Norge og norske borgere i utlandet, av barn med norske mødre. Det må ikke skje. Derfor ønsker jeg de norske kvinner både med og uten barn hjem nå.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken