Svein Gundersen skal feire 70 år midt i mai. Men det skal han ikke markere med stort selskap, men med konsert til inntekt for «Lille Fredrikstad» i India. I år er det 15 år siden første gang de hadde konsert som kan gi 300 barn i Asia et bedre liv.

Besøket gjorde dypt inntrykk

Nå har også lokale kunstnere ønsket å bidra. Initiativtager og kunstner, Line Kjønigsen, var med på en reise til India i februar, og bodde på barnehjemmet «Lille Fredrikstad» i to uker.

I den perioden malte hun flotte veggmalerier på de forskjellig barnerommene der. Historiene til de forskjellige barna gjorde dype inntrykk på henne, og hun ønsket å gjøre noe mer med den store nøden hun så i India.

Kan se bildene på forhånd

22 kunstnere har nå donert kunstverk – og lagt opp til kunstauksjon. Verkene kan man se utstilt på fire forskjellige gallerier samt cafè Magenta på Bastion 5 i Gamlebyen. Her vil de være utstilt hver dag frem til 12. mai.

  • Saken fortsetter under:

 

Man kan gå inn på www.bastion5.no og se på de forskjellige kunstverkene, og legge inn bud hvis man ønsker.

Det vil bli en avslutning på denne auksjonen på Scandic City den 12. mai hvor Terje Moland Pedersen vil være auksjonarius – to timer før konserten.