Gå til sidens hovedinnhold

Det blir «Dyrene i Hakkebakkeskogen» i Bratliparken i år også

Pandemien har satt en stopper for mange kulturaktiviteter de siste månedene, men endelig åpner enkelte forestillinger opp. En av dem er den faste sommertradisjonen «Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen», som hadde 20-årsjubileum i fjor.

MIN KULTUR

Skuespiller og produsent Talina H. Skogseth sier at det har vært vurderinger frem og tilbake i lang tid, og at årets forstilling blir annerledes enn normalt.

- På grunn av restriksjonene kan vi kun selge 200 billetter pr forestilling, det betyr at billettene må forhåndsbestilles. I tillegg vil det være smittervern-tiltak under forestillingen, og muligens må regien forandres, sier hun.

Allikevel, sier hun, gleder alle skuespillene seg stort til å ikle seg sine dyreroller og til å få besøk av barn, foreldre og besteforeldre i eventyrskogen i Bratliparken også i år.

- Vi ønsker å opprettholde tradisjonen, selv om det dessverre ikke blir forestillinger for skoler og barnehager. De får ikke lov til å ta offentlig transport, dessuten blir spilleperioden i år en måned senere enn normalt, sier hun.

Hakkebakkeskogen har alltid spilt de to første ukene i juni, men i å blir spilles forestillingen de to første ukene i juli. Det betyr at arrangementet kan ta 200 publikummere, og ikke 50 personer, slik reglene er frem til 15.juni.

Initiativtager Talina Hansen Skogseth forutså nok ikke en slik enorm suksess, med terningkast 6 og glade barn som frydes over denne tradisjon år etter år. Og nå er det altså igjen klart for sommerens desidert hyggeligste tur i parken!

PS! Spilles: 4., 5., 11., 12. juli i Bratliparken

Kommentarer til denne saken