At våre største partier går tilbake i valg forstår de ikke selv, men forklaringene er ganske enkle:

Høyre: Fremstår som Onkel Skrue-partiet hvor de innfører en masse sentraliserende reformer for å spare penger, dette i verdens rikeste land! Videre så er Høyre for mer, enda mer, bompenger, samt at de stort sett ønsker å kutte goder for de lengst nede på rangstigen. Å innføre skolemat, som burde vært relativt enkelt, er de også imot.

Ap: Har kommet i en skikkelig skvis mellom LO som ønsker å skape arbeidsplasser, beholde oljeindustrien og AUF som bryr seg lite om arbeidsplasser i industrien, og spesielt oljeindustrien, og er nesten en blåkopi av SV når en hører de uttaler seg i mediene. Ap er forunderlig nok like mye for bompenger som det Høyre er, selv om det rammer hardest de bilbrukerne med dårlig råd.

Og når det gjelder ledige hender, så er det viktig at de ikke er dypt nede i lomma på andre som skaper verdiene!

De er for skolemat, men har vært dårlige til å forklare at dette kunne skape inntil 50.000 arbeidsplasser for mange som sliter med å få seg arbeid. Slike arbeidsplasser er det for lite av i Norge. I posisjon viser Ap liten respekt for fellesskapets midler, og for mange så virker de direkte sløsende med våre penger, det være seg, Solbergtårn, diverse stupetårn, kulturmidler, kunstsiloer, DAB-radio osv.

Frp: Fikk som fortjent. Har gjort en dårlig valgkamp. Bør snakke mer om egen politikk, enn å krangle med andre. Hvor er det liberale, nytenkende blitt av? Nå er de en dårlig, mørkeblå, kopi av Høyre!

I Norge i dag så mangler vi ikke penger, men ledige hender! De politikerne som fokuserer på dette i fremtiden kommer til å vinne frem. Dette gjelder i nesten alle områder i Norge. Og når det gjelder ledige hender, så er det viktig at de ikke er dypt nede i lomma på andre som skaper verdiene!