↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

979 78 141

Besøksadresse

Jens Wilhelmsens gate 1, 1671 Fredrikstad
8622 MO I RANA
  1. Beskrivelse

Velkommen til

Oris Dental Fredrikstad (tidligere Tannlegesenteret Dampskipsbrygga)

Om klinikken

Vi er et moderne tannlegesenter, lett tilgjengelig med gode parkeringsmuligheter midt i hjertet av Fredrikstad. Våre tannleger jobber daglig med alt fra enkle fyllinger til store gjenoppbygginger, også med implantater, broer og proteser.

Er du engstelig for å gå til tannlegen skal du vite at vi har lang erfaring med dette, og er et satsningsområde for oss. Sammen kan vi løse problemene som har oppstått, ofte over tid. Alle våre behandlere har spesialkompetanse innen smertefri bedøvelse, fra lystgass til narkose.

Som en av få steder i landet, tilbyr vi behandling for snorking og søvnapné.

Velkommen til god og trygg behandling hos oss.

 

Tannlegespesialister i Fredrikstad

Hos oss hjelper vi deg med de fleste typer tannbehandling, både vanlig tannbehandling og spesialistbehandling. Uasnett behandling vil vi sørge for at behandlingen er trygg og skånsom.

 

Akutt-tannlege i Fredrikstad

Har du akutt behov for tannlege kan du få time på dagen hos oss. Ring oss, så strekker vi oss langt for å gjøre deg smertefri så raskt som mulig.

Les artikkelen vår Akutt behov for tannlege etter du har fått time. Den inneholder flere nyttige tips og informasjon ved akutte tannproblemer

 

Tannlegesenteret Fredrikstad er nå en del av Oris Dental

Tannlegesenteret Fredrikstad ble en del av Oris Dental høsten 2022. Det innebærer at vi får tilgang på kurs og programmer for å heve vår kompetanse, samt et administrativt støtteapparat, som gir oss mer tid til å gjøre det vi liker best, nemlig å ta vare på våre pasienter.

Du møter fortsatt de samme fine folkene ved klinikken!

 

Behandlere:

Janne Martinsen - Assisterende avdelingsleder

June Severinsen Olsen - Avdelingsleder

Sara Emilie Birkeland - Tannlege

Anders Dyrbing - Tannlege