↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

12345678
959 14 040

Besøksadresse

Strykerveien 22B
1658 TORP
  1. Beskrivelse

Vi holder til i en stor butikk i Strykerveien 22B, 1658 Torp. Med over 450 utstilte gulv har vi Vikens største showroom og vi er sikre på at alle kan finne drømmegulvet hos oss. Å velge gulv er ikke enkelt så vi tar oss alltid god tid med våre kunder, veileder og svarer på alle spørsmål som måtte komme opp. Alle prøvene i butikken kan selvfølgelig lånes med og testes hjemme i ro og fred. Vi sender også ut vareprøver om du ikke har muligheten til å besøke oss i butikken.

Vi er lidenskapelig opptatt av gulv og kan tilby mange forskjellige varianter til forskjellige livsstiler. Vi fører blant annet heltre, heltre lamellplank, parkett, laminat, industri-og mønstergulv, vinylgulv, teppefliser og korkgulv. I tillegg fører vi også lakk, oljer og vedlikeholdsprodukter, samt listverk, dører, Huntonplater og vannbårne varmesystemer. Vi har 1000m2 lager med lagerførte produkter.

For oss i Parketteksperten er det viktig og levere gulv av høy kvalitet. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører som Kährs, Saga Parkett, Tarkett, Pergo, BerryAlloc og Kronotex.  

Vi tilbyr også diverse byggevarer fra leverandører som Hunton, DDF Dører, Leica og Fugger.