↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Boligmart.no - Finn informasjonen du trenger for å gjøre smarte boligvalg

Boligsmart.no er en portal for boligeiere på jakt etter informasjon om vedlikehold og oppgradering av hjemmet. Vårt mål er å hjelpe forbrukere med spørsmål om ulike tiltak i hjemmet å finne svarene de trenger samt gi dem veiledning og råd for beste fremgangsmåte. 

 

Bygg- og renovering er tidvis komplekst og kan virke overveldende for boligeiere som ikke har utført arbeider i hjemmet før. Uansett om du kun vil utføre noe så enkelt som å overflateoppusse leiligheten eller det er noe så komplekst som å bygge tilbygg, står vi klare med svar og gode råd. Sett deg grundig inn aktuelle temaer ved hjelp av våre guider og artikler, og søk etter leverandører i ditt nærområde. Vi hjelper deg med å gjøre smarte boligvalg.

 

I våre guider kan du for eksempel lese og lære om luft til luft varmepumpe. Dette er et energibesparende oppvarmingssystem som er det mest populære varmepumpealternativet i Norge. Samtidig er det et av de rimeligste. I vår guide kan du lese om hvor mye luft til luft varmepumper vanligvis koster, hvordan den fungerer og fordeler og ulemper.  

 

Har du spørsmål om hvordan du skal gå frem dersom ønsker å oppgradere boligen? Se mer informasjon på boligsmart.no. Om du har spørsmål om tjenesten, send en epost til [email protected], så svarer vi deg så fort vi kan.