↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Gavetips

Hvis du er på utkikk etter gavetips til den som har alt, trenger du ikke lete lengre; YouWish.no har de perfekte gavetipsene for deg! Uansett hvem du leter etter gave til, er en opplevelse det perfekte gavetipset. Hvorfor? Med en opplevelse gir du ikke bare bort en gave - du gir bort et minne for livet. 

 

En opplevelsesgave er en gave som kan oppleves: det kan være en aktivitet, middag, kurs, en getaway eller lignende. En opplevelse er eventyrlig, skaper gode minner, og er den perfekte unnskyldningen for å tilbringe kvalitetstid sammen med de du er glad i. En opplevelse kan by på alt fra adrenalinfylte eventyr til avslappende aktiviteter - perfekte gavetips til enhver anledning. 

 

En unik samling av gavetips
På YouWish.no kan du velge mellom over 500 opplevelser og finne gavetips innen flere forskjellige kategorier. Hva med et en vinsmaking, et fjordcruise eller muligheten til å være co-pilot i et helikopter? Mulighetene er mange; her er det bare å la kreativiteten blomstre!

Finn en håndfull av gavetips og velg en opplevelse som gavemottaker vil finne spennende. Hva med å utfordre gavemottaker til å løse en mordgåte eller å rafte ned en turbulent elv? Eller kanskje noe avslappende som spa- og velværedag passer bedre? Avhengig av gavemottakers personlighet vil du finne unike gavetips for alle og enhver på YouWish.no. Her kan du kjøpe en gave enkelt på nett, lage ditt eget design, legge til personlig hilsen og få gaven levert på 5 minutter. Enklere bli det ikke!

Slik finner du gavetips på YouWish.no:
1.  Besøk https://youwish.no/
2.  Søk blant 500 unike opplevelser
3. Finn din opplevelsesgave og kjøp gavekortet på nett.
4. Få gavekortet tilsendt på e-post innen 5 minutter.
5. Gi bort gavekortet. Gavemottaker booker opplevelsen selv.

 

Fra adrenalinpumpende utfordringer, til vakre scenarioer og hyggelige stunder, har YouWish.no den perfekte samlingen av gavetips og opplevelser som vil bli til et minne for livet. Uansett hva du leter etter vil du finne skreddersydde opplevelser til alle smaker og personlighetstyper. Gi gavemottaker noe personlig som vil huskes i mange år fremover! Kanskje du til og med kan realisere en etterlengtet drøm? Her er det bare fantasien som setter begrensninger for hva man kan oppleve!