↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Forbrukslån.no Oversikt over forbrukslån fra mer enn 30 banker og låneagenter

Vi hjelper alle som trenger lån uten krav til sikkerhet fra banker, enten du bor i Fredrikstad et annet sted i Norge. Hos oss er det enkelt å skaffe seg mange lånetilbud. Dermed blir det enklere å sammenligne deg frem til det billigste alternativet. 

 

Best på forbrukslån og lån til refinansiering

Forbrukslån.no har vi oversikten du trenger, enten du vil låne til generelt forbruk eller samle gjelden din. Skal du finne beste refinansiering på nett bør du søke hos så mange banker du finner. Da øker sjansene for å få det billigste lånet, og dermed sparer du mest penger. Lånekalkulatoren på forsiden gir et visst inntrykk av kostnadene, men du kan få bedre lån om du finner rett bank. 

 

Låneeksempel: Effektiv rente 13,81%, 100.000 o/2 år, etabl.geb. 950, kostnad 13.965. Total: 113.965. Løpetid 1-5 år. Maks. eff rente 35,01%.

 

Låne penger uten krav til sikkerhet

Et lån uten sikkerhet betyr at banken ikke krever pant. Dermed kan også de som ikke eier bolig skaffe finansiering til alle slags formål. I dag er det mange som bruker lån uten sikkerhet med renter fra 6% til refinansiering av kredittkort og annen dyr gjeld. Les her om gjeldsproblemer hvis du vil redusere lånekostnadene.

 

Slik søker du om forbrukslån:

  1. Bestem deg for lånesum og antall terminer.
  2. Søk hos mange utlånere.
  3. Få svar på dagen fra alle banker.
  4. Velg lån som passer ditt behov.

Mer om sammneligningssiden vår
Vi har objektive omtaler av de fleste banker og låneagenter i landet. Du finner også lærerike artikler som forklarer forskjellene på ulike låneformer, som studentlån, flexilån, smålån, seniorlån, rammelån, mikrolån og lån med betalingsanmerkning. Fokuset er alltid på å gjøre det enklere å skaffe billig finansiering.