↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Få de beste betingelsene på forbrukslån

Trenger du et lån uten sikkerhet? Hos Billigeforbrukslån.no kan du raskt sammenligne lånetilbud fra en rekke aktører fra hele landet. Gå til dette nettstedet, der kan du ta opp lån i trygg forvissning om at du har fått de beste betingelsene.

 

Hva er usikrede lån

Å låne penger uten sikkerhet betyr at man ikke stiller bolig eller annen eiendom i pant for å få penger. Derfor er det som regel raskt å få innvilget slike lån. Billigeforbrukslån.no hjelper hver enkelt kunde slik at søkeprosessen også kan gå like raskt, samtidig som det sikrer kundene den laveste mulige renten.

 

Låneeksempel: 100.000 o/5 år. Effektiv rente 13,870%. Kostnad 35.858. Total kostnad 125.858.

 

Nyttige tips når du skal søke om lån

Hos Billigeforbrukslån.no finner du en lånekalkulator. Med den kan du enkelt regne ut hva lånet du planlegger å søke om vil koste deg. Du kan også sette opp en god nedbetalingsplan. Dette gjør at du kan både få de beste betingelsene, og en god oversikt over eget budsjett.

 

Slik kan du gå fram:

  1. Velg ønsket beløp og nedbetalingstid i lånekalkulatoren
  2. Søk hos mange banker ved å klikke på søke-knappen på Billigeforbrukslån.no
  3. Sammenlign deretter tilbudene, og velg det med lavest rente
  4. Svar banken, og får penger raskt

Lav rente

Det er ulike grunner til å søke om et lån uten sikkerhet. De fleste bankene gir raskt svar på slike søknader. Ved å bruke Billigeforbrukslån.no kan prosessen gå endra raskere. Likevel er den største fordelen med nettsiden vår at du kan sammenligne så mange tilbud, og dermed føle deg trygg på at du har får den lavest mulige renten.

 

Lån med en anmerkning

Uansett hva som er årsaken til å søke om et lån uten sikkerhet så er det en fordel å få et forbrukslån med lav rente. Hos noen av bankene på Billigeforbrukslån.no kan du også få lån med en anmerkning.

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube