↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Refinansiere.net Sammenlign tilbud på lån når du skal refinansiere kredittgjelden

Har du gjeld du vil bli kvitt? Søk om refinansiering fra banker på nett over hele landet. Vi hjelper deg med å skaffe tilbudene som har lav rente og fleksibel nedbetaling.

 

Låneeksempel: 65.000 kr. o/5 år, Eff.rente 9,92%, Kostnad 16.902,-, Totalt: 81.902,-.

 

Hold deg oppdatert på rentebetingelsene

Bankene i vår oversikt tilbyr lån både med og uten krav til pant eller kausjonist. De usikrede lånene kan bli på inntil 500 000 kroner i de fleste banker. Vår nettside viser deg alle finansieringsmulighetene, og hvilke renter og betingelser hver enkelt bank tilbyr. Dette gjør det enklere for deg når du skal kutte gjeldskostnadene dine. 

 

På bloggen vår finner du nyttige artikler om det å refinansiere, og andre tips som kan gi deg en bedre økonomisk hverdag.

 

Hva er refinansiering?

Er refinansiere betyr som regel å samle gjeld fra flere kreditorer i et større og billigere lån. Det er også å refinansiere når du kun bytter et eksisterende lån med et annet, og som regel fordi det nye lånet har lavere renter. Har du mye gjeld fra kredittkort og lignende kan besparelsene bli svært høye. Et refinansieringslån kan få nominelle renter som er flere ganger lavere enn det du finner på det meste av forbruksgjeld. 

 

Slik gjør du det når du vil ha mange tilbud på billigere lån:

  1. Bruk en av de låneagentene vi anbefaler.
  2. Tjenesten er gratis og uforpliktende.
  3. Eventuelt kan du søke direkte til bankene i oversikten.
  4. Motta tilbud på dagen fra rundt 15 banker.
  5. Velg det billigste alternativet.

Samlelån med eller uten sikkerhet?

For de fleste som samler kredittkortgjeld og smålån er det mest aktuelt å refinansiere med lån uten krav til sikkerhet. Hvis gjeldne er høy, eller låntakeren har betalingsanmerkning vil et sikret lån være mer aktuelt. I alle tilfeller finner du bankene som hjelper deg på vår nettside.

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube