↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

986 39 077

Besøksadresse

Middelthuns gate 21 C
0368 OSLO
  1. Beskrivelse

Crew Media bistår mediebedrifter med å få mer ut av sitt kommersielle publikum. Vi er et hybrid markedsføringsselskap som hjelper kundene våre med å optimalisere sine annonseflater. 

Effektive partnersider for noen av landets største nettsider

Vi tilbyr annonsører økt synlighet og målbare konverteringer, mens mediene får optimalisert sine annonseflater for størst mulig kommersiell utnyttelse. 

 

Kombinert med vår kunnskap om SEO, SEM og Content Marketing, blir resultatet engasjerende landingssider som øker konverteringene. Se for eksempel Dagbladet lån eller ABCnyheter lån, noen av våre mest effektive partnersider.  

 

Vårt fokus er å utvikle tredjepartssamarbeid mellom medier og annonsører. Vi arbeider på tvers av flere bransjer, men har den siste tiden spesialisert oss på lånesegmentet.

Lånesegmentet

Vi har utviklet flere vellykkede partnersider for noen av landets største aviser. Her har vi blant annet utviklet en oversikt over flere aktører som skal sikre våre brukere det billigste forbrukslånet.

 

På de samme sidene kan du lese mer om temaer som:

 

 

Tjenestene sammenligner kun banker som er lisensierte finans og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet.

Eksempelrente: 7,90% nominell rente. Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr.

Vi har allsidig erfaring fra lånesegmentet, og kan blant annet utvikle en forbrukslånkalkulator som gir deg muligheten til å beregne hva lånet vil koste.

En moderne mediebedrift

Vi har høy kunnskap om digital teknologi, kombinert med god innsikt i hvordan besøkende oppfører seg på nett.

 

Er du en aktør i lånesegmentet eller en annen bransje i Fredrikstad eller omegn som trenger profesjonell hjelp til annonsering og kommunikasjon, er våre tjenester svært aktuelle for deg.

 

Crew Media hjelper deg med å få mer ut av annonseflatene dine, og blir mer enn gjerne din nye kommersielle mediepartner.

 

Ta kontakt med Crew Media, så utarbeider vi en strategi for å øke konverteringene sammen. 

 

 

Kontaktinformasjon

Adresse: Middelthuns gate 21 C, 0368 Oslo

Telefonnummer: 986 39 077

Epost: post@crewmedia.no