↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Meglersmart.no- La meglere i Fredrikstad by på deg

 

På jakt etter megler i Fredrikstad? Meglersmart.no er en tjeneste der du enkelt kan sammenligne og hente tilbud fra flere eiendomsmeglere, helt gratis og uforpliktende. Spar tid og penger ved å la eiendomsmeglerne by på deg. På Meglersmart.no har vi samlet informasjon om meglerkontorene i landet, blant annet i Fredrikstad.

 

I fjor ble det formidlet i overkant av 31.500 boliger i Viken fylke. Vederlaget til megler var i snitt 60.400,- ifølge tall fra Finanstilsynet. Det betyr at Viken har det nest høyeste snittvederlaget av alle fylker i landet, etter Oslo. Det koster altså penger å selge bolig, og meglerens kompetanse og erfaring kan være avgjørende for salgsprisen. Det er derfor ikke likegyldig hvilken megler du velger.

 

På Meglersmart.no finner du en rekke artikler med informasjon om kjøp, salg og leie av bolig og fritidseiendom. I vår guide til å selge hus forteller vi deg hva det koster å selge hus, fordeler og ulemper ved å benytte megler, hvilke skatteregler som gjelder for gevinst på bolig samt når på året du bør selge. 

 

Har du spørsmål om tjenesten eller hvordan du skal gå frem dersom du skal selge bolig eller fritidseiendom? Ta gjerne kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til [email protected], så svarer vi deg så fort vi kan.