↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

941 74 675

Besøksadresse

Wilbergjordet 10
1605 FREDRIKSTAD
  1. Beskrivelse

Feelgood sine motoriserte treningsmaskiner Easytone kommer fra den britiske produsenten Shapemaster.

Med over 30 år i bransjen, og med  hjelp av leger og fysioterapeuter, har Shapemaster vært pioner innen utviklingen av motorstyrte treningsmaskiner.

 

Ett trykk og man er i gang

Feelgood baserer sitt treningstilbud på motoriserte treningsmaskiner  som ved ett tastetrykk begynner å gå av seg selv.  Alle treningsmaskinene er forskjellige, og spesielt  designet for å trene ulike muskelgrupper.

 

Tren hele kroppen på 40 min

Treningsmaskinene er plassert i en sirkel.  Når man er ferdig med en treningsmaskin, fortsetter man bare videre til man er ferdig med hele sirkelen. Dette gir en sirkeltreningseffekt som trener og strekker hele kroppen på ca 40 minutter.  

 

Du bestemmer selv hvor mye eller lite de vil ta i og belastningen endres etter deres egen innsats. Om du av ulike årsaker ikke kan ta i selv, så kan de trene passivt ved at treningsmaskinene beveger dem. Uansett vil du få aktivert hele kroppen. 

 

Ingen krav til treningskunnskap

Både hvordan du skal utføre øvelsen og hvor lenge du skal trene er forhåndsbestemt. Nårdu bruker treningsmaskinene som anvist, er det ingen fare for å gjøre noen feil. Det vises ikke hvor mye vekt du trener med eller hvor sterk eller svak du er. Målsettingen er at du finne glede i treningen og dermed  trene regelmessig. Vi har ikke fokus på dine fysiske prestasjoner.

 

 

 

For å trene hos oss, må du ha en prøvetime. Prøvetimen er gratis og uforpliktende, alt du trenger å gjøre er å ringe og avtale en tid. Kanskje du, som mange andre, finner godfølelsen hos Feelgood Fredrikstad.