↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

69 31 46 30

Besøksadresse

Storgata 11. Ligger i 1.etg i Litteraturhuset
1607 FREDRIKSTAD
  1. Beskrivelse

Fabel er et spisested man kan dra til for å møte venner, kose seg med familien eller ta med forretningsforbindelser for å hygge seg med internasjonal og moderne mat i urbane omgivelser.
Fabel ligger i Storgata 11 i Fredrikstad i 1. etasje på Litteraturhuset med inngang både mot Blomstertorvet og Storgata. Fabel ligger sentralt plassert, noe som er ideelt for alle som ønsker å ta en kaffe, en rask matbit etter jobb eller for å hygge seg med familie eller venner.
Bak Fabel står fire venner som alle møttes for første gang på Lofoten Fiskerestaurant i Oslo: Christian Unterweger, Tobias Gustavsson, Arne Bjelke-Andreassen og Martin Borgaas. Christian, Arne og Martin er også en del av den daglige driften.
Til Fabel kan du komme å spise internasjonal og moderne mat i urbane omgivelser. Rettene skal være tilpasset både forretningslunsjer- og middager, småbarnsfamilier, vennegjenger og romantiske middager for to.
Fabel har 150 sitteplasser som står oppdekket til vanlig drift. Ved større arrangementer har vi lokaler i Litteraturhuset som tar opp til 250 personer. Vi har også et chambre séparée man kan bestille til grupper over 20 pers. Lokalene egner seg ypperlig til konfirmasjoner, firmafester, dåp, private selskaper osv.

Fabel kan deles opp i tre deler: restaurant, kafé og bar.
Restauranten serverer både kalde og varme lunsjretter frem til kl. 16, for deretter å gå over til middagsmeny. Kaféen er åpen i restaurantens åpningstid og her kan man nyte kaffe og rundstykke på dagtid eller ett glass vin og en av våre snacksretter på kveldstid. Baren knytter lokalet sammen og fungerer utmerket for å ta seg en aperitif før eller etter måltidet.