↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

479 30 119

Besøksadresse

Alshusveien 4B
1675 KRÅKERØY
  1. Beskrivelse

Velkommen til Elektro Spesialisten AS

Elektro Spesialisten AS holder til på Kråkerøy i Fredrikstad og startet opp i mai 2001.

Eier og Daglig Leder er utdannet som elektroinstallatør Gr. L, elektromontør Gr. L er EKOM autorisert, automatiseringsteknikker og elkraftteknikker. Vi utfører elektroarbeider i bolig, hytte, næringsbygg og industri.

Bedriftens hovedmål er å kunne tilby personlig oppfølging med høy kvalitet og riktig pris i samsvar med kunden og oppdragsgiver. Vi stiller opp til en uforpliktende prat og kommer gjerne til dere på en befaring.

Elektro Spesialisten AS tilbyr tjenester som:

  • Belysning i bolig og næring.
  • Varmeanlegg for gulvvarme, terrassevarme, snøsmelting.
  • Ladestasjoner til elbil.
  • Enøk-tiltak for private og næringskunder.
  • Strukturert kablingsanlegg for tele og datanettverk med fiber og parkabel.
  • Sikkerhetsanlegg som porttelefonanlegg, brannalarmanlegg, innbruddsalarm, nødlysanlegg og adgangskontrollanlegg.
  • El-kontroll av næring og bolig.
  • Utarbeidelse av HMS tilpasset system for næringskunder i forbindelse med det som kreves for det elektriske anlegget. Benytter NIK/Ellipse.

 

Elektro Spesialisten AS skreddersyr elektroinstallasjonen tilpasset deres ønsker og behov. Vi legger vekt på å benytte kvalitetsprodukter og leverer el-anlegg av meget god kvalitet, tilpasset design med farget utstyr og spennende løsninger med belysning.

Smarthus - Elektro Spesialisten AS satser også på å levere såkalte intelligente hus Smarthus-med KNX eller X-comfort til kunder som ønsker elektroinstallasjoner utover det ordinære. Her må man tidlig inn i fasen med planlegging. I dag er dette et voksende marked og setter stilfullt preg på boligen. Det finnes gode løsninger for eksisterende boliger som nye. Vi kan bidra til å gjøre hverdagen enklere, besparende og mer miljøvennlig ved å styre unna unødvendig bruk av lys og varme. Du kan senke varmen når du er på jobb, men likevel komme hjem til en varm stue. Du kan slå av og på alt lys i bygget med en enkelt bryter, ha hjemme/borte funksjon og du kan få opplyst inngangsparti automatisk med en detektor som registrerer bevegelse.

 

Elektro Spesialisten AS er tilknyttet elektrikerkjeden Norgeseliten, er medlem av Nelfo, har EKOM-autorisasjon. Bedriften er bruker av Boligmapp.no som sikrer at viktige og lovpålagte dokumenter tilknyttet utført oppdrag på deres bygg blir ivaretatt. All dokumentasjon lastes opp på nettportalen for boligen.