↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

69 32 96 60

Faks: 69 32 96 66

Besøksadresse

Julius Jacobsensvei 27
1621 GRESSVIK
  1. Beskrivelse

FREDRIKSTAD MARINESERVICE
Etablert i 1983 av Ragnar Karlsen, har i mer enn 26 år satt personlig service i høysetet. Med mer enn 30 års erfaring i bransjen, har firmaets kompetanse nådd opp til forespørselen om en fullstendig løsning på alle stadie vedr. båt/motor.

Fredrikstad Marineservice er et merkegodkjent verksted, er medlem i Norboat og er godkjent lærlingbedrift. Vi er idag 7 ansatte, samt ekstrapersonell i høysesongen.
Fredrikstad Marineservice har siden 1990 vært å finne i Julius Jacobsensv. 27 1621 Gressvik. Verksted, salgslokaler, butikk/delesalg samt 4 lagerhaller for vinteropplag er lokalisert ved Glommas elvebredd nord for Gressvik fergested.

Båthotell er i løpet av de siste år blitt et vanlig begrep. Vi har siden 1992 lagret båter i reoler og ved hjelp av 3 trucker betjener vi opptak og sjøsetting etter kundens behov.

Vinterkonservering og andre service- og reparasjonsarbeider kan utføres etter kundens ønske. Montering av baugpropeller, ankervinsjer osv. tar vi gjerne i vintersesongen!

Vårklargjøring er også en del av båthotellet, og kunden bestemmer selv om de vil ta vårpussen selv, eller om vi skal ta den for dem, som vask, polering, stoffing osv....!

Nybåtsalg   : Silver , Valiant, Quicksilver, Flipper, Nordkapp, Zodiac.

Motorsalg   : Evinrude, Mercury , Mercruiser, Mariner, Cummins, Volkswagen Marine.

Vi reparerer de aller fleste merker, men har som spesialfelt Mercury produkter samt Evinrude. 

Salg av nye produkter medfører innbytte, brukte båter/motorer kan også være å få hos oss!

På utstyrssiden fører vi ledende merker for å sikre våre kunder de beste produkter på markedet bl.a: Hempel, Quicksilver, Garmin, Engbo, Wallas mm.

 

Evinrude