Winter Classic-julegaven bør refunderes

Mange gikk: Brevforfatter Sigurd Alnæs og kona var blant de mange som forlot kampen tidlig. De så kun spillere fra skuldrene og opp.

Mange gikk: Brevforfatter Sigurd Alnæs og kona var blant de mange som forlot kampen tidlig. De så kun spillere fra skuldrene og opp. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Fra sin plasser på 5. rad så Sigurd Alnæs og kona ishockeykamp uten is, skøyter, køller og puck. Har ikke arrangøren sjekket dette på forhånd, spør han.

DEL

Leserbrev 

Jeg kjøpte billetter til Winter Classic til kona og meg selv til jul. Et utsolgt stadion og en gedigen hockeyfest gledet vi oss til å oppleve. Det var magisk å gå over gangbrua i mørket lørdag 21. januar. Overalt var det festglade mennesker på vei til det første Winter Classic-arrangementet i Norge noensinne!

Vanligvis når vi er på stadion, står vi alltid i Plankehaugen, men denne gangen slo jeg til og kjøpte to sitteplasser på Værstetribunen. 330 kroner pr billett på rad 5 i A-feltet.

Stadion var så godt som fullsatt klokken 17:30. Lysene ble slukket. Mobiltelefonene lyste fra tribunene og Alex Rosén begynte å synge. Litt tekniske problemer med lyd her og der, men det tåler vi, sa vi til hverandre. Det hele ble avsluttet med fyrverkeri fra takene på tribunene og hymnen «For Fredrikstad» ble unisont sunget. Det var flott, i Fredrikstad.

Men det var et lite men, som snart skulle bli et stort men. Vi så jo bare spillerne fra skuldrene og opp. Vi så ikke isen og hva de gjorde med skøyter, køller og puck der ute. Vi reiste oss, men det hjalp ikke. Snart gikk det opp for oss at vi hadde betalt 660 kroner for å se vantet fra baksiden!

Så oppdaget vi også at de tre første radene plutselig var blitt tomme. Hvor var det blitt av disse menneskene? Jo, de sto oppover langs veggen i trappa på siden, og noen sto ved restauranten.

Snart forsvant enda flere rundt oss og vi tenkte at vi også kunne prøve å komme oss lenger opp. Men en vakt ba oss å sitte, for vi sto visstnok for nær rømningsveier. Det var rett og slett ikke plass til flere stående.

I ettertid slår det meg at det egentlig er ganske uprofesjonelt av arrangøren å selge billetter til de syv nederste radene, når publikum på disse radene ikke kan se kampen fordi de sitter for lavt. Jeg er lei for å måtte si det, men arrangøren bør betale tilbake til de som har kjøpt billett på de syv nederste radene. Dette er lureri, du kjøper billett til en kamp du ikke får se. Ticketmaster refunderer ikke billetter. Men det bør arrangøren, winterclassic.no gjøre.

Vi forlot stadion etter første periode, og det var faktisk en folkevandring ut av stadion og over gangbrua da også, så det var nok flere enn oss som gikk skuffet hjem.

Si meg en ting, sjekket dere ikke dette før dere bestemte dere for selge billetter til arrangementet?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags