Gamlebyen Handelsforening vil beholde Visit Fredrikstad

OPPRØRTE: Marianne Hansen (Gamlebyen Hotell), Camilla Olsen (Mormors kafé), Rune Solberg (Scandic City), Sabina Widenqvist (Quality Hotel) og Jens Brovold (Café Magenta) har i redaksjonell sak i FB fortalt at de har god erfaring med med Visit Fredrikstad & Hvaler.

OPPRØRTE: Marianne Hansen (Gamlebyen Hotell), Camilla Olsen (Mormors kafé), Rune Solberg (Scandic City), Sabina Widenqvist (Quality Hotel) og Jens Brovold (Café Magenta) har i redaksjonell sak i FB fortalt at de har god erfaring med med Visit Fredrikstad & Hvaler. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Tilsvar på kommunen sitt forslag til innstilling vedrørende Visit Fredrikstad og Hvaler sitt videre arbeid. 

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Gamlebyen Handelsforening (GHF) underes over hvordan Fredrikstad Kommune ønsker gjøre omstillinger ved dagens Visit Fredrikstad og Hvaler (VFH).

GHF har valgt å ha et naturlig samarbeide med VFH. Dette fordi vi ser nytten av å ha et åpent vertskap i Gamlebyen. En vertskapsrolle som vanskelig kan forsvares med en billettluke på kinoen, eller via parkeringsvakter. En åpen dør og et kompetent vertskap tilstede hele året i Gamlebyen er helt nødvendig for byen, og for næringen i Gamlebyen spesielt.

Vårt samarbeid har lagt grunnlag for mange prosjekter i Gamlebyen, og vi hadde aldri klart å gjennomføre disse uten VFH slik vi i dag kjenner de. De har vært partner for oss under prosjekter som ”Jul i Gamlebyen”, Barnas Gamleby, samarbeidskampanjer med Fredrikstad Næringsforening (Den første noen gang - høst 2018), Internasjonal Markedsføring som Table Tales / Visit Norway, og andre kulturelle aktiviteter. Dette samarbeidet har også lagt god grobunn for kryssende relasjoner, og nettverket er utvidet. Takket være VFH sin kompetanse!

Store andeler av Gamlebyens Næringsliv, har i tråd med kommunen valgt å være med i VFH. Fordi vi ønsker å heve kompetanse på stedet vi driver næring, vi ønsker å stå samlet og vi ser gevinsten i samarbeidet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken