Jeg har notert meg at mange klager over denne dårlige veien fra Veum til Solli som det ikke finnes midler for å utbedre. Men her gjelder det bare å tenke positivt folkens.

Her om dagen, for eksempel, våknet jeg opp med en vond rygg, men etter å ha kjørt over til Solli på vei til jobb var faktisk ryggen ristet på plass. Tenk, jeg sparte både pengene og tiden det tar for en kiropraktortime. Litt synd bare at det blir sviktende inntekt for kiropraktorene i denne byen.

Jeg har også hørt rykter om at en del store bilfabrikanter har vist interesse for å bruke denne strekningen som en test for hva bilene deres takler.

 

Når det gjelder bilene våre, så er det fare for at speil, dekk og understell får seg en trøkk. Men så lenge vi passer på å ta reparasjonene lokalt, støtter vi faktisk opp om lokalt næringsliv. Hvis de nevnte kiropraktorene med sviktende inntektsgrunnlag vurderer karrierebytte, blir det sikkert muligheter som bilmekaniker.

Og hvis det mot formodning skulle skje en ulykke av såpass omfang at man må på sykehus, så er ikke sykehuset på Kalnes langt unna. Eneste problemet er at sykebilene ikke vil kjøre utrykning på denne strekningen på grunn av veistandarden. Men hvis man får krabbet seg ned til Solli plukker de deg gladelig opp der.

Jeg har også hørt rykter om at en del store bilfabrikanter har vist interesse for å bruke denne strekningen som en test for hva bilene deres takler. Tøffere forhold har faktisk vist seg vanskelig å finne i Europa. Og når resten av asfalten snart er forsvunnet, kan man bruke veien til å arrangere grusrally. Altså store muligheter for å sette denne lokasjonen på det internasjonale motorkartet.

Om man allikevel ikke vil kjøre denne strekningen, så finnes det selvfølgelig omveier man kan bruke for å komme rundt. Og da vil man sannsynligvis snart treffe på en bomstasjon slik at man kan være med på å betale på et eller annet lokalt kostnadssprengt prosjekt.

Ha en god tur folkens!