Gå til sidens hovedinnhold

Veisjef, bare sett i gang med vedlikeholdet

Artikkelen er over 4 år gammel

Det burde gått en lastebil med asfalt og kontinuerlig fylt igjen farlige hull rundt i hele byen, mener Roald Johansen.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Bygatene i Fredrikstad er fulle av hull til ergrelse for bilister og syklister.

Likeledes mangler gatelys i sentrale strøk med stor trafikk og skolebarn som er ute i mørke morgener. Fredriksstad Blad har den 26. januar en artikkel om hvor mye kommunen sparer på en fattig snøvinter i form av brøyting. Og det er veldig bra å lese at veisjef Henriksen er klar på at sparte midler kan gå til vei vedlikehold  og gatelys. Men skynda på!

Siden jeg bor langs aksen Holmen - Veum og ser den formidable økning  i trafikken etter at sykehuset på Kalnes åpnet, vil jeg påpeke:

I krysset Veumveien-Foremansvei står en gatelampe uten lys. Her krysser små barn i mørket hver morgen.  Vi trenger ny pære i den lampa nå. Og gatelys i Foremansvei.

På samme måte ligger den store avkjøringsrampen fra rv 109 ned til Veumveien med svart pære. Her er det stor trafikk med byggevirksomhet og videregående skole. Få på plass pære med lys i.

Og huller i asfalten. Det burde gått en lastebil med asfalt og kontinuerlig fylt igjen farlige hull rundt i hele byen. Holmen er igjen utsatt på grunn av  Kalnestrafikken.

Så  derfor veisjef,  just do it!

Kommentarer til denne saken