Åledalslinjen gir miljømessig gevinst

Ola H. Storli.

Ola H. Storli. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Leserbrev 

Jeg blir oppriktig lei meg av å lese innlegget til Per Roar Holen angående Åledalslinjen.

Her er det altså en som gir totalt blaffen i barna som skal krysse Storveien, og den økte trafikken på sideveiene med konsekvens at Storveien er overbelastet. Holen tror at folk står i bilkø for moro skyld og at biler i kø ikke forurenser.

Selvsagt vil du få en viss ulempe, Holen, ved at Åledalslinjen bygges. Du står jo heller ikke i bilkø der du bor, slik at du kan trygt gi blaffen i resten. Du har jo trafikken langt unna dørene dine og merker ikke rystelser når tungtransporten dundrer forbi. Barn på din adresse har kort vei til skolen, og kan i utgangspunktet gå trygt, bryr du deg ikke om barna som skal krysse Storveien?

Men folk som bruker bil og benytter Storveien må det på grunn av kjøring til barnehage og til jobb. Hadde det gått an å sykle eller gå, hadde selvsagt alle gjort det.

Det er lov å leve i en boble, men du må ikke forvente at folket som bruker Storveien og som bor langs Storveien, og som føler plagene av å ha en vei rett utenfor døra og får helseplager av støy og støv skal følge dine argumenter.

Det er nå på tide å få realisert Åledalslinjen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags