I «værste» fall er ikke prosessene helt uhildede

Det går unna med utbyggingen på Værste, og mer er i vente.  – Det værste er at det synes å gå mye tregere med storslåtte prosjekter som etablering av en helt ny bydel i de gamle sykehusbygningene på Cicignon, heter det i innlegget.

Det går unna med utbyggingen på Værste, og mer er i vente. – Det værste er at det synes å gå mye tregere med storslåtte prosjekter som etablering av en helt ny bydel i de gamle sykehusbygningene på Cicignon, heter det i innlegget. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Øivind Gundersen skriver med glimt i øyet, men alvoret ligger bak når han synes det dreier seg svært mye om Værste i nyhetsbildet.

DEL

Leserbrev

Værste seiler i medvind, og får sjelden de værste innvendingene mot nye ideer. Og det i seg selv er ikke det værste. Det værste er at det synes å gå mye tregere med storslåtte prosjekter som etablering av en helt ny bydel i de gamle sykehusbygningene på Cicignon. Det kan vel neppe være det værste å få en revitalisering også av indre by.

Man skal ikke tenke det værste om folk, men i værste fall så er ikke prosessene helt uhildede, og som værste tenkelige scenario sitter noen veldig godt i stolene på begge sider av bordet. Men vi prøver så godt vi kan å ikke tenke det værste om våre medmennesker.

Hilsen værste grinebiteren fra Selbak.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags