Gå til sidens hovedinnhold

Vær ydmyk, bli ferdig med varslersaken og la den ikke gå ut over modelljernbanen

Artikkelen er over 4 år gammel

Ap-veteranen Ulf Berg er oppgitt over at varslersaken ikke er løst og at modelljernbanesenter er trukket inn i saken.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg leser med undring om varslersaken  og modelljernbanen. Som styreleder i Gamlebyen Modelljernbanesenter A/S og leder i Torsnes Arbeiderpartilag reagerer jeg på samrøre og sakene jeg har lest i avisene.

La ikke varslersaken ødelegge for den flotte dugnadsgjengen og deres lyst til å gjøre noe for Fredrikstad by. Jeg har vært så heldig å være styreleder for den flotte gjengen de to siste årene (og er det fortsatt). De som har bygd opp en av Fredrikstads mest besøkte turistattraksjoner  med over 40.000 besøkende i fjor.

Det var stor glede  da  vi fikk  kjøpt 2. etasje over Restaurant Major Stuen tidligere i høst. Ekstra artig var det da Harald Zwart kom innom og snakket med guttene en dugnadskvelds. Alle var tydelig begeistret for forslagene han kom med angående lyd og lyssetting av anlegget. Det vi skal starte med nå, er et stort skritt videre, og vil trekke mye folk i årene som  kommer, hvis ingen ødelegger gleden av å jobbe dugnad (gratis).

At vi kan få litt råd fra en mann (Harald Zwart) som virkelig kan  faget, er helt topp for dugnadsgjengen. Om han fikk en vaffel som belønning, håper jeg er akseptert, men tydeligvis ikke hos alle. Noen forretningsforhold til han har ikke jeg som styreleder hørt om.

Politikere! I stedet for å drive lobbyvirksomhet og rakke ned på andre, vær mer ydmyk  og prøv heller å få til noe positivt.

Jeg håper virkelig at byen og politikerene har lyst til at Gamlebyen Modelljernbanesenter skal være en sosial og dugnadsbasert virksomhet  som ingen  trekker ut noe profitt  av.

Varslersaken er vi vel dritt lei alle, om det er politikere eller journalister som  skriver. I Torsnes Arbeiderpartilag har vi snakket en del om varslersaken, men har funnet ut at den saken får de kjøre de som kan eller tror de kan.

Men et råd fra meg, vær ydmyk og lytt til andre og bli ferdig med saken.

Les også

Anbefaler full granskning av varslersaken. Rådmannen erklærer seg inhabil.

 

Kommentarer til denne saken