Gå til sidens hovedinnhold

Vær stolt over at du våger ta debatten, Simensen

Artikkelen er over 4 år gammel

Hvem snakket sammen..... Steinar Kleiven har mange slike spørsmål til Jens Olav Simensen som samtidig får ros for at han tør diskutere.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Ser at du synes forretningsmessige forbindelser mellom Zwart og Børresen er problematiske, men om forbindelsen består i at Zwart og Børresen har samme interesse for modelljernbane, og at Børresen åpent har forklart dette til sin sjef og her i avisen, så forstår ikke jeg hva som er så galt.

Det er jo kjent at Zwart i en årrekke har kritisert administrasjonen i kommunen i forbindelse med utbyggingen på Hankø. Dette har i alle fall foregått i åpenhet, i motsetning til en rekke andre saker i kommunen. Så her må Ap tåle kritikk.

■ Hvem snakket sammen da Fredriksborg fikk overta nesten hele Blomstertorvet, gatestumpen fra Storgata og ned til brygga, tidligere Cambusdoon.

■ Hvem snakket sammen da Fredriksborg fikk overta de gamle lokalene til FOBBL?

■ Hvem snakketsammen da kommunen kjøpte Stadion og det i ettertid ble oppdaget at kostnadene for å legge kunstgress ville bli flere millioner kroner dyrere på grunn av grunnforhold som var kjente før kommunen kjøpte stadion.

■ Hvem snakket sammen da kommunen skrev kontrakt med Værste, for å leie ut kontorlokaler til NAV, på en tomt som er parkeringsplass, og der det er behov for en ny reguleringsplan før den kan bebygges.

■ Har noen snakket sammen før Ap-sjef Fredriksen i et avisintervju forteller at reguleringsplanen skulle få rask saksbehandling, til tross for at han ikke kjente til planene om kontorbygg til NAV før han leste det i avisen.

Har demokratiet tatt en pause når det gjelder forvaltningen i kommunen?

 

Simensen, dette er et lite utdrag av saker som jeg har lest om i FB, etter at sakene er klubbet. Har demokratiet tatt en pause når det gjelder forvaltningen i kommunen? Ser at du frykter at du skal bli anklaget for å avspore debatten, men jeg synes det motsatte.

Du har vist deg som en politiker som våger å ta debatten, og det skal du være stolt av, i det selskap av politikere du befinner deg.

Kommentarer til denne saken