Politikk er ikke vanskelig – det er kun et valg!

– Noen ganger er det mer informerende å lytte til en god shampooreklame, skriver Dennis Brorstrøm om utspill i valgkampen.

– Noen ganger er det mer informerende å lytte til en god shampooreklame, skriver Dennis Brorstrøm om utspill i valgkampen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Dennis Brorstrøm forteller om sin enkle løsning på politiske prioriteringer. – Det er ikke en utopi, kun et spørsmål om politisk vilje og mot!

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I disse valgkamptider blomstrer det ene løftet opp etter det andre uten at våre politikere klarer å redegjøre for finansieringssiden. Noen ganger er det mer informerende å lytte til en god shampooreklame.

Mitt syn er at vi bør ta bort alle bommer, innføre gratis lokaltrafikk, fri tannhelsetjeneste, gratis barnehage til alle og bedre helsetjenester til eldre og syke mv. og merk ..... betale dette sentralt over skatteseddelen hvor de som har mest og er friskest betaler den største delen av regningen.

Vanskeligere er dette ikke. Det er ikke en utopi, men kun et spørsmål om politisk vilje og mot knyttet til fordelingspolitikk og prioriteringer.

Dennis Brorstrøm

Fredrikstad

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags