Gjerne nytt styre, men jeg finner ikke et parti å stemme på

– Dere hadde ansvaret i byen i fire år, hvorfor ville ikke velgerne at dere skulle fortsette? er Steinar Kleivens spørsmål til Fredrikstad Høyre.

– Dere hadde ansvaret i byen i fire år, hvorfor ville ikke velgerne at dere skulle fortsette? er Steinar Kleivens spørsmål til Fredrikstad Høyre.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Steinar Kleiven etterlyser Høyres innsats i aktuelle lokalsaker etter å ha lest Herman Midtsjø og Njål K. B. Gustavsens ønske om nytt styre. – Gjerne, men jeg har problemer med å finne et parti, skriver Kleiven.

DEL

Leserbrev

Snart er det kommunevalg. Det synes på antall artikler lokalpolitikerne får trykt i avisene. Det hadde vært ønskelig om de samme politikere hadde klart å vise denne interessen for velgerne også gjennom valgperioden.

Det er to herrer fra Høyre som mener at byen trenger nye krefter. Jeg istemmer helt den påstanden, men hvor var dere i Høyre under debatten som raste i avisene under varslersaken? Hvor er dere når det gjelder Fredrikstad Energi? Hvor er dere når Ap med haleheng skal spare på vedlikehold av eiendommer som kommunen eier? Hvor er dere når debatten om bompenger raser i avisene? Hvor er dere når debatten om skole og eldreomsorg går i avisene?

Dere hadde ansvaret i byen i fire år, hvorfor ville ikke velgerne at dere skulle fortsette? Skulle gjerne sett et nytt styre i byen, men jeg har store problem med å finne et parti i dag som jeg vil gi min stemme. Ap har hatt makten i byen lenge, men nå må de ty til småpartier som bruker utpressingstaktikk, etter min mening, og dette kjøper Ap for å sitte ved makten. Det tror jeg ikke velgerne vil ha i lengden.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags