Hvaler-ordfører Borge er klar for å bli holdt i ørene av MDG

Hvaler-ordfører Borge: – MDG  er svært opptatt av ny verdiskapning på en bærekraftig måte samtidig som de er litt «vaktbikkje» når vi blir litt overivrige med våre utviklingstanker.

Hvaler-ordfører Borge: – MDG er svært opptatt av ny verdiskapning på en bærekraftig måte samtidig som de er litt «vaktbikkje» når vi blir litt overivrige med våre utviklingstanker.

Av

Eivind Borge ser frem til videre samarbeid med Høyre, og frir til MDG: – Vi bør bli et svært viktig alternativ på borgerlig side forhåpentlig vis sammen med MDG som skal holde oss litt i ørene når vi blir litt vel ivrige.

DEL

Leserbrev

Valgkampen går med fullt trykk lokalt og meningsmålinger viser at partier som i dag sitter i opposisjon gjør det svært godt noe som selvsagt er hyggelig for disse partiene. På den andre siden som ikke gjør det så godt på samme måling sitter Fremskrittspartiet, Høyre/uavhengig og så langt MDG. Borgerlig side som denne perioden har bestått av disse partiene har gjennom hele perioden vist at de ønsker utvikling i Hvaler, men også at de ønsker å ta vare på både natur, klima og miljø.

Hvaler Frp har gjennom hele inneværende periode hatt et godt samarbeid med både Høyre/uavhengige og ikke minst MDG. MDG har vist seg til å være et parti som er svært opptatt av ny verdiskapning som skal skape en sunn kommuneøkonomi på en bærekraftig måte samtidig som de er litt «vaktbikkje» når vi blir litt overivrige med våre utviklingstanker. Frp opplever dette som et sunt og konstruktivt samarbeid som vi håper skal fortsette da dette er godt for Hvaler samfunnet.

Hvaler Frp opplever også at et fremtidig samarbeid med Høyre i neste periode kan bli svært konstruktivt i forhold til ny utvikling og verdiskapning. Etter flere møter opplever vi at våre strategiske tanker om utvikling av kommunen er svært like. I så måte bør vi bli et svært viktig alternativ på borgerlig side forhåpentlig vis sammen med MDG som skal holde oss litt i ørene når vi blir litt vel ivrige. Jeg er helt sikker på at det vil bære frukter da vi alle på vår side er opptatt av en bærekraftig utvikling. Jeg er også helt sikker på at Styrbord tenker akkurat det samme som oss og håper selvsagt at de vil være med på laget som skal utvikle «nye Hvaler» de er hjertelig velkommen.

Hvis du som velger tenker at vi må bygge en kommune som er i utvikling for å skape gode tjenester for alle våre innbyggere, og ikke minst der vi først må skape en sunn kommuneøkonomi for deretter lage gode tjenester må du ikke sitte hjemme å tro at slaget er tapt. Vi må alle la være å legge til grunn hvordan enkelte representanter oppfattes. Alle representanter går til valg på et program som er vedtatt av lokallaget. Det er det politiske programmet du bør legge til grunn, det er det vi representerer.

Sitt ikke hjemme, gå å stem, det er nettopp du som skal tro at det nytter når du leverer din stemme. Det er din stemme som teller.

Godt valg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags