Hvaler Frp sier de prøver, men har ikke foreslått å redusere eiendomsskatten på seks år

Wenche Wroldsen: – De er ærlige på at det ikke er lett, men forsøker og skal ikke gi seg, blir det uttalt.

Wenche Wroldsen: – De er ærlige på at det ikke er lett, men forsøker og skal ikke gi seg, blir det uttalt. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Det er ikke lett å bli klok på Hvaler Frp og eiendomsskatten. Det er vel ja takk, begge deler, skriver Wenche Wroldsen, listekandidat for Ap.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I juni 2013 ble det fattet vedtak om å innføre eiendomsskatt i Hvaler. Det ga en merinntekt på ca. 36 millioner kroner.
Mye penger som Frp stemte nei til, men som allikevel ble vedtatt, mot Frp sine stemmer.

Men i desember, i budsjettmøtet samme år (2013), og frem til nå 2019-budsjett, så har Hvaler Frp lagt inn i i sitt budsjettforslag 36 millioner kroner som skal brukes på drift! Og hvor kommer de inntektene fra? Jo, eiendomsskatten!

Men Hvaler Frp stemte nei til å innføre den. Frp er og har vært et parti i posisjon i Hvaler i disse årene, og da er det Frp sitt budsjettforslag som vedtas og gjelder. Hvaler Frp har startet arbeidet for lenge siden med å fjerne eiendomsskatten, uttaler både ordfører og andre sentrale lokale Frp-politikere på Hvaler i disse dager!

De er ærlige på at det ikke er lett, men forsøker og skal ikke gi seg, blir det og uttalt. Partiet sier at de som mener det ikke er riktig med eiendomsskatt, slik som Hvaler Frp mener, bør stemme Frp. For vi skal forsøke så godt vi kan å få fjernet den på sikt.

Ja, dette er ikke lett å bli klok på, det er vel ja takk begge deler. Det har i hvert fall ikke kommet forslag om reduksjon på sum 36 millioner kroner siden 2013–2019, det er seks år!

Og hvor skal Frp finne alternative driftsmidler på 36 millioner kroner? Har lest valgprogram, både til Hvaler Frp og samarbeidspartiet Hvaler Høyre, men jeg finner ikke svar!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags