Eivind Borge og eiendomsskatten – en desperat reaksjon

Odd Løkkevik mener han og Eivind  Borge kan være enige om dette: «Kongen hører hjemme i kortleken, på sjakkbrettet og i eventyret.

Odd Løkkevik mener han og Eivind Borge kan være enige om dette: «Kongen hører hjemme i kortleken, på sjakkbrettet og i eventyret.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Odd Løkkevik mener Hvaler-ordfører Eivind Borges svar på påstanden om at han er «eiendomsskattekonge» er en desperat reaksjon på Fremskrittspartiets dårlige resultater ved alle målinger.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Den 15. august sendte jeg et innlegg til Fredriksstad Blad med overskriften «Eiendomsskatten». Men da det kom på trykk dagen etter, hadde redaksjonen «dramatisert» det ved å bruke «Eiendomsskattekongen» i overskriften.

Torsdag 20. august var det interessant å bli orientert av Frp-ordfører Eivind Borge om at «Eiendomsskattekongen» ikke bor på Hvaler.

Dertil kom han med mange opplysninger om kommuner som hadde høyere eiendomsskatt, sikkert tatt fra sitt kontor med helt andre opplysninger enn hva jeg greier å få frem på min ringe datamaskin. Den har, for meg, vært bra nok til å skrive brev og videresende disse i konvolutter med frimerke, eller som e-post.

Mine informasjoner er gjennom avisene samt på radio og TV. Dagbladet kjøpes en sjelden gang, men da Hvalers Frp-ordfører sto frem med helsides bilde under tittelen «Eiendomsskattekongen» ble det lagt penger på disken hos Narvesen.

Da Eivind Borge ikke kom med et dementi på dette, ble det ansett som akseptert.

I mitt innlegg i Fredriksstad Blad skrev jeg at «Selv om Frp skulle få et hypotetisk absolutt flertall ved årets valg, har ordføreren uttalt at han ikke vil fjerne eiendomsskatten». Det var å lese på sidene til NRK.

Men en ting kan kanskje ordføreren og jeg være enige om: Kongen hører hjemme i kortleken, på sjakkbrettet og i eventyret.

Dog, det virker som ordførerens fremtreden i avisene er en desperat reaksjon på Fremskrittspartiets dårlige resultater ved alle målinger.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags