Privat barnehage til barnas beste

Arkivfoto av barn i aktivitet på Huser gårdsbarnehage. – Vi vil driste oss å si at vi har mye av æren for at kvaliteten og barnehagetilbudet på Hvaler er så bra som det er, heter det i innlegget.

Arkivfoto av barn i aktivitet på Huser gårdsbarnehage. – Vi vil driste oss å si at vi har mye av æren for at kvaliteten og barnehagetilbudet på Hvaler er så bra som det er, heter det i innlegget. Foto:

Av

Seks ansatte ved Huser gårdsbarnehage på Asmaløy skryter av tilbudet: – Det kommer faktisk pedagogiske miljøer fra Oslo, for å snakke med oss, fordi de har hørt så mye flott om barnehagen og vårt tilbud.

DEL

Leserbrev

Hvaler Arbeiderparti er garantisten for at vi skal beholde alle våre tre kommunale barnehager, lover Merete Pedersen i sitt leserinnlegg i Fredriksstad Blad 27.august 2019!

Arbeiderpartiet er så stolte av de tre flotte kommunale barnehagene, at de glemmer den private barnehagen på Hvaler er vårt inntrykk av leserinnlegget til nevnte Pedersen. På Asmaløy ligger Huser Gårdsbarnehage AS, i tilknytning til storslått natur. Hvaler Nasjonalpark, nærhet til havet, svaberg, strender og skog.

Den er pr i dag den største barnehagen på Hvaler, og har fantastiske barn og foreldre representert fra alle øyene på Hvaler. Barnehagen har også flest søkere i løpet av året. Hva er grunn til det? Jo, dyktige ansatte, et fantastisk miljø, fleksible løsninger, og en serviceholdning som det går gjetord om langt utenfor Hvaler sine grenser! Ja, det kommer faktisk pedagogiske miljøer fra Oslo, for å snakke med oss, fordi de har hørt så mye flott om barnehagen og vårt tilbud.

Ville det vært en privat barnehage på Hvaler med Arbeiderpartiet?

Vi tror ikke det, for til det er motstanden mot privatisering for stor. Ville det vært til barnas beste på Hvaler? Vil man ved å være mot privatisering også ødelegge tilbud som er til det beste for barn og foreldre på Hvaler?

Pedersen kommer også med mange beskrivelser av hva barna i de kommunale barnehagene får oppleve. Dette er flott! Vi kan også beskrive hverdager som barna i Huser Gårdsbarnehage har gjennom et år, men til dette blir det for liten plass! Og selv om Arbeiderparti på Hvaler har glemt oss, er vi en stolt gjeng i Huser Gårdsbarnehage, som fortsatt skal jobbe for å skape en barnehage som er til fellesskapet, og barnas beste! For på Hvaler, skal barna komme først, ikke om du er privat eller kommunal

Wroldsen fra Fagforbundet på Hvaler, uttaler seg også i et innlegg på Demokraten at det er privatøkonomien som avgjør hos den enkelte som kan velge, og at det er feil og diskriminerende. Til informasjon har Huser Gårdsbarnehage, makspris, på samme nivå som de andre barnehagene på Hvaler. Vi har også den samme matprisen som de kommunale barnehagene, selv om vi serverer varm mat, hver eneste dag! Utover dette betaler ikke foreldrene noe mer, selv om vi kan tilby både klær, sovevogner og ja, varm lunsj hver eneste dag!

Vi ser barnehagen vår som en særdeles viktig tjenesteyter, skaper arbeidsplasser og sørger for et mangfold på Hvaler. Vi vil også driste oss å si at vi har mye av æren for at kvaliteten og barnehagetilbudet på Hvaler er så bra som det er! For kvaliteten bør være det viktigste, for barna på Hvaler!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags