Med Ap skal Hvaler beholde våre tre små og svært gode kommunale barnehager

– Brekke barnehage har ved flere anledninger blitt truet med flytting og nedleggelse, skriver Merete Pedersen, og slår fast at den faren med Hvaler Ap ved makta.

– Brekke barnehage har ved flere anledninger blitt truet med flytting og nedleggelse, skriver Merete Pedersen, og slår fast at den faren med Hvaler Ap ved makta. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Hvaler Arbeiderparti er garantisten for at vi skal beholde alle våre tre kommunale barnehager, lover Merete Pedersen som selv står på 3. plass på partiets liste.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vi i Hvaler Arbeiderparti er stolte av de tre flotte kommunale barnehager Hauge, Asmaløy og Brekke! Våre tre små barnehager har dyktige ansatte med god pedagogdekning og dyktige medarbeidere som gjør en suveren jobb med barna våre! Alle barna blir sett og hørt fordi barnehagene er små oversiktlige og trygge enheter!

Barnehagene ligger i tilknytning til vår til storslåtte natur. Ytre Hvaler nasjonalpark, Arekilen naturreservat, nærhet til havet, svaberg og strender gjør hverdagen til våre barnehagebarn annerledes og lærerik. Det er også kort vei ut i kulturlandskapet der bøndene samarbeider med barnehagene slik at barna også får oppleve både kuer, traktorer og de får være med på å både sette og ta opp poteter.

I Brekke barnehage har man også partert et rådyr i jaktsesongen, og laget mat og pølse av kjøttet. Ungene er også med på strandrydding, krabbefiske fra bryggene og i Hauge naturbarnehage har de vært ute med båt og dratt opp sine egne teiner i hummersesongen. Samarbeidet med Kystmuseet hvor barna får lære om Hvaler i gamle dager om stenhoggere, fiskere og livet i trange kår. Samarbeidet med Sandbakken avfallsmottak og det lokale brannvesenet er også verdifullt, der ungene står med smil om munnen og små never rundt brannslangen. Brekke barnehage er til og med sertifisert som miljøfyrtårn og det må vi være stolte av!

At vi har det sånn i Hvaler kommune vil ikke alltid være skrevet i sten. Brekke barnehage har ved flere anledninger blitt truet med flytting og nedleggelse, noe vi i Hvaler Arbeiderparti har kjempet imot hver gang og heldigvis har barnehagen fått bestå. Dette er ingen selvfølge i fremtiden, derfor er det nødvendig å minne om dette når innbyggerne skal gå til valgurnene!

Hvaler Arbeiderparti er garantisten for at vi skal beholde alle våre tre kommunale barnehager.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.