En stor takk til deg som stemte Pensjonistpartiet

– Vi har et godt og helhetlig program som spenner over alle grupper i samfunnet selv om vårt hovedengasjement er de eldre og alle andre trygdede, fastslår Ståle Hansen, leder for Østfold Pensjonistparti.

– Vi har et godt og helhetlig program som spenner over alle grupper i samfunnet selv om vårt hovedengasjement er de eldre og alle andre trygdede, fastslår Ståle Hansen, leder for Østfold Pensjonistparti.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Vi skal stå på der vi kan og komme sterkere i valget om to år, skriver Ståle Hansen i denne takken fra Østfold Pensjonistparti.

DEL

Leserbrev 

Vi, Østfold Pensjonistparti, vil rette en stor takk til de som ga oss sin stemme ved stortingsvalget 2017. Vi fikk en liten økning i forhold til stortingsvalget i 2013.

For oss vil dette være en vitamininnsprøyting for videre arbeid frem mot kommune- og fylkestingsvalget i 2019.

Vi har et godt og helhetlig program som spenner over alle grupper i samfunnet selv om vårt hovedengasjement er de eldre og alle andre trygdede. Men også for barn og ungdom under utdanning og etablering.

Pensjonistpartiet vil fortsette å kjempe for våre saker ufortrødent videre frem mot kommune- og fylketingsvalget i 2019 og neste stortingsvalg i 2021 til tross for at vi har en stor utfordring med å bli nok synlig i media og debatter. Det er ikke det at vi ikke vil, men det er vel heller slik at de som styrer dette ikke vil.

Vi er veldig takknemlige overfor dem som valgte å gi sin stemme til oss denne gangen og kan love at vi ikke skal glemme dere til tross for at valget er over for denne gangen. Vi skal stå på der vi kan og komme sterkere i valget om to år.

Du som går rundt med en liten «politiker» i magen og som vil være en del av ett kommende vinnende team må ta kontakt med undertegnende for å få igang lokallag i din kommune eller å engasjere deg der vi allerede er etablert.

Takk igjen til alle dere som valgte å gi sin stemme til Pensjonistpartiet denne gangen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags