Line på tinget!

Line Henriette Holten Hjemdal.

Line Henriette Holten Hjemdal. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Kampen for de svakeste i samfunnet er en hjertesak for Line, det har det alltid vært, lyder Ellen Alfsens anbefaling av Line Henriette Holten Hjemdal, KrF.

DEL

Leserbrev 

Det nærmer seg stortingsvalg, og mange lurer på hva de skal stemme. I Østfold har vi en stortingsrepresentant som har gjort en kjempejobb i mange år. Line Henriette Holten Hjemdal har vært valgt inn på Stortinget fra Østfold siden 2005. Hun har lang erfaring, mye kunnskap og stort engasjement. 

Kampen for de svakeste i samfunnet er en hjertesak for Line, det har det alltid vært. Samfunnet må ha plass for alle og stille opp for de som trenger det mest. Line er opptatt av å ha et godt samfunn der barna settes først, der familiene får valgfrihet og fleksibilitet, og der de eldre må få den hjelp og støtte de behøver.

Med erfaring fra energi- og miljøkomiteen og næringskomiteen har Line også et stort engasjement for å forvalte naturressursene på en god og bærekraftig måte, samtidig som vi må nytte naturressursene slik at vi både skaper arbeidsplasser og verdier for storsamfunnet. Line er en god støttespiller for jord- og skogbruket, og som saksordfører for skogmeldingen fikk hun gode ord fra alle de andre partiene for innsatsen og engasjementet.

Line tar fatt i viktige saker for næringslivet, både i Østfold og ellers. Norske Skog Saugbrugs må for eksempel kjøre 750 ekstra vogntog i året fordi en bru i Aremark bare tåler 50 tonn, og ikke 60 tonn, som er øvre grense for totalvekt. Det koster Saugbrugs 1,2 millioner i året. Line engasjerer seg i dette, og kommer med forslag til løsninger. Det er slike politikere vi trenger på Stortinget! 

Min oppfordring er derfor: gi din stemme til Line Henriette Holten Hjemdal!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags