Takk til alle grønne velgere

Ida Julsen og Henning Aall på en sykkel som gir plass til hele bystyregruppen.

Ida Julsen og Henning Aall på en sykkel som gir plass til hele bystyregruppen. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Det er med stor takknemlighet og ydmykhet at vi nå tar fatt på oppgaven i bystyret, skriver Ida Julsen og Henning Aall.

DEL

Leserbrev 

Ved årets valg oppnådde Miljøpartiet De Grønne en historisk viktig seier. Vi fikk fire prosent oppslutning og 1314 stemmer. Hver og en av dere som stemte på oss, skal ha en riktig stor takk. Med valgresultatet er vi kommet inn i bystyret med to representanter.

Vi er svært takknemlige for alle dere som aktivt bidro under valgkampen til at vi fikk så bra resultat. Både lokallagsstyret, mange frivillige og aktive var med oss på stand, hjalp til med praktisk arbeid, og ikke minst, bidro til et godt og inspirerende fellesskap.

Det er med stor takknemlighet og ydmykhet at vi nå tar fatt på oppgaven i bystyret. Bystyregruppen har sammen med partiene Kristelig Folkeparti og Venstre, gått inn i et samarbeid i opposisjon, der vi vil jobbe med felles budsjettforslag og handlingsplan.

Vi vil understreke at vi er et blokkuavhengig parti og fortsatt vil søke samarbeid fra sak til sak, også med andre partier. Vi skal være kompromissløse når det gjelder å alltid sette klima og miljø først.

Nå skal vi gjøre vårt ytterste for at dere alle oppfatter at stemmene var vel verdt å gi til Miljøpartiet De Grønne, både i år og ved de kommende valgene. Tusen takk alle sammen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags