Jeg har siden jeg så den videoen gått i et lite vakum, den har gått på repeat i hodet mitt.

Samtidig som den videoen har surret og gått oppi topplokket så har også noen spørsmål sneket seg frem.

 • Hva slags verden er det vi egentlig vi lever i?
 • Er dette en verden vi vil at våre barn og barnbarn skal vokse opp i?
 • Hvordan kan mennesker bli så onde?
 • Hvor er nestkjærligheten?
 • Hvor er empatien?
 • Hvordan klarer noen mennesker å være så kalde?
 • Hvor er medmennskeligheten?
 • Hvor er respekten for andre?

Lista er lang som dagen og jeg kunne holdt på i evigheter!  Jeg har lenge tenkt at verden begynner å bli et kaldere sted (rent billedlig talt), men det har aldri blitt bekreftet i så stor grad som da jeg så denne videoen.

 • Videoen jeg så i dag er ikke en video av at noen banker opp et uskyldig menneske for at han eller hun har «feil» seksuell legning.
 • Videoen jeg så i dag er heller ikke en video om hvor vanskelig det er å ha «feil» hudfarge i Amerika.
 • Videoen jeg så i dag er ikke en video om Syriske flyktninger som skyller opp døde på land, fordi de prøver å rømme til en bedre fremtid.
 • Videoen jeg så i dag er ikke en video om en familie som risikerer å bli kastet ut av Norge etter 27 år i landet, fordi noen løy en gang i tiden.

Nei, min venn, videoen jeg så i dag er MYE verre enn det!

I videoen jeg så i dag kan man se en ung Norsk pike på 20 år (eller egentlig 19) som gråter sine bitre tårer fordi ingen av vennene hennes er hos henne det sekundet hun fyller 20 år.

På VG sine Rampelys-sider kan man lese overskriften: «Annijor knekker sammen i «Bloggerne»:  – Var så lei meg»

Og videre under står det  «Med tårene strømmende ned over ansiktet filmer den populære bloggeren seg selv mens hun sitter alene i bilen. Det er like før klokken slår midnatt før hennes egen 20-årsdag, 22. august i fjor. Og hun er mutters alene. Annijor, som hun heter på bloggen, hadde forventet at venninnene skulle sørge for at hun ikke gikk alene inn i bursdagsdøgnet, og skuffelsen er enorm for bloggeren, som hulkende forklarer at hun selv føler hun alltid stiller opp for andre.»

KAN FOLK VÆR SÅ SNILL OG DRA HODENE SINE UT AV DE PERFEKTE, TRENTE RUMPENE SINE OG SE AT IKKE HELE VERDEN KRETSER OM DEM?!?

Det finnes faktisk folk her i verden OG i landet som har ordentlige problemer. Dette er ikke noe problem! Dette er et resultat av at noen har altfor snille foreldre som aldri har sagt nei til den lille prinsessa si!

Nevnte foreldre møtte forøvrig opp på døra med kake og gave til sin lille solstråle rundt midnatt! KUNNE DU IKKE SKREVET ET BLOGGINNLEGG OM DET DA?!?! OM HVOR SNILLE FORELDRE DU HAR!

Jeg er så drittlei syting og klaging om alt mulig rart, og jeg er enda mer drittlei folk som forsvarer unge folk sin rett til å syte og klage i dag, fordi «de unge har det så vanskelig i dagens samfunn med jakt på det perfekte liv, høy utdannelse og likes på Facebook og blablabla» .

Nei! De unge har det ikke så forbanna vanskelig i dag, de har flere muligheter enn noen gang, de har mer penger, de har lettere tilgang på alt, verden har aldri vært så liten som den er nå, de kan reise akkurat hvor de vil, niesen min på 5 år har vært flere steder i verden enn meg på 33! De unge har det veldig bra, det de unge ikke har i dag, er å ha opplevd motgang og foreldre som sier nei! (Det finnes selvfølgelig unntak, jeg baserer meg på nevnte video)

Kan ikke alle bare kollektiv si til Bloggeren Annijor og andre unge/voksne der ute som syter og griner for den minste ting. TA DERE SAMMEN, DET FINNES FOLK MED VIRKELIGE PROBLEMER! Og gratulerer med dagen Annijor, 20 år er en flott alder, jeg husker da jeg fylte 20 - da møtte alle vennene mine opp utenfor huset mitt klokken 23.59 og sang bursdagsangen for meg, det var helt fantastisk, du burde oppleve det en gang!