Ti millioner til curlinghall er 416.000 per medlem. Trist at vi må klare oss uten tennishall

Fredrikstad Tennisklubbs anlegg i Bydalen er  avhengig av vær og årstid, påpeker Tomas Fredheim: – Uten tennis hall må vi avlyse kamper og treninger hver gang det regner.

Fredrikstad Tennisklubbs anlegg i Bydalen er avhengig av vær og årstid, påpeker Tomas Fredheim: – Uten tennis hall må vi avlyse kamper og treninger hver gang det regner. Foto:

Av

– Det er hyggelige at de som spiller curling nå for en hall. Siden kommunen vanligvis har knapphet på penger, virker det nå som at vi i tennisklubben må greie oss uten hall i mange år fremover, frykter tennisspiller Tomas Fredheim (13).

DEL

Leserbrev

Den siste tiden har jeg lest artikler i Fredriksstad Blad om kommunens investering i curlinganlegg på Østsiden. Bystyret er veldig glade for dette prosjektet og investerer gjerne ti millioner kroner.

Jeg har spilt tennis i Fredrikstad tennisklubb siden jeg var fem år. I mange tiår har klubben kjempet for å få kommunen med på å investere i en tennishall. Klubben har cirka 180 medlemmer, og vi har behov for et sted man kan spille tennis innendørs, både til trening, kamper og turneringer.

Jeg synes det er hyggelig for dem som spiller curling at de får en hall, men i avisen sto det at curlingklubben har 24 medlemmer. Hvis man deler ti millioner kroner på de 24, blir det cirka 416.000 kroner per medlem.

Siden kommunen vanligvis har knapphet på penger, virker det nå som at vi i tennisklubben må greie oss uten hall i mange år fremover. Og igjen avlyse kamper og treninger hver gang det regner. Dette synes jeg er veldig trist.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags