Gå til sidens hovedinnhold

Når de gode poengene drukner i alkohol

Artikkelen er over 5 år gammel

Skuespiller Heidi Holmlund i St.Croix teaterensemble reagerer på at deres oppsetning ble trukket inn i en kronikk som handlet om publikums alkoholbruk.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Nei, da er det ikke greit. Dette er overskriften på Anders Holstad Lillengs artikkel om oss. Det vil si, det kan se ut som om artikkelen handler om oss, fordi det er brukt et bilde av St. Croix teaterensemble og teksten under bildet er om oss. Én positiv setning om oss helt avslutningsvis for å rettferdiggjøre bildebruken og den negative overskriften - kanskje?

Resten av artikkelen (kronikken) handler om nordmenns drikkekultur på julebord, ferier, og hvordan dette kan forstyrre de andre publikummerne m.m. Så er det litt om den britiske drikkekulturen og underholdning på britiske puber, litt om utdrikningslag, funfact om pianisten Victor Borge, som ikke var fun likevel, hjelp, dette er «rotete» for oss i St. Croix teaterensemble.

Vi er så takknemlige for all latter fra salen, vi klarte å more publikummet vårt, så vi oppnådde det vi ønsket, vårt publikum tok poengene og lo.

Til deg Anders Holstad Lilleng; de to siste versene som Bolette sier helt til slutt, sammenfatter hele moralen i stykket, altså poengene.

NB

Vi gjør oppmerksom på at illustrasjonen til kronikken er redaksjonens ansvar.

Geir Ola Eggen, debattansvarlig FB

 

Kommentarer til denne saken