Når de gode poengene drukner i alkohol

Bilde fra «Den stundesløse» i St.Croix teaterensembles oppsetning som ble brukt som illustrasjon til kronikken.

Bilde fra «Den stundesløse» i St.Croix teaterensembles oppsetning som ble brukt som illustrasjon til kronikken.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Skuespiller Heidi Holmlund i St.Croix teaterensemble reagerer på at deres oppsetning ble trukket inn i en kronikk som handlet om publikums alkoholbruk.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. 

Nei, da er det ikke greit. Dette er overskriften på Anders Holstad Lillengs artikkel om oss. Det vil si, det kan se ut som om artikkelen handler om oss, fordi det er brukt et bilde av St. Croix teaterensemble og teksten under bildet er om oss. Én positiv setning om oss helt avslutningsvis for å rettferdiggjøre bildebruken og den negative overskriften - kanskje?

Resten av artikkelen (kronikken) handler om nordmenns drikkekultur på julebord, ferier, og hvordan dette kan forstyrre de andre publikummerne m.m. Så er det litt om den britiske drikkekulturen og underholdning på britiske puber, litt om utdrikningslag, funfact om pianisten Victor Borge, som ikke var fun likevel, hjelp, dette er «rotete» for oss i St. Croix teaterensemble.

Vi er så takknemlige for all latter fra salen, vi klarte å more publikummet vårt, så vi oppnådde det vi ønsket, vårt publikum tok poengene og lo.

Til deg Anders Holstad Lilleng; de to siste versene som Bolette sier helt til slutt, sammenfatter hele moralen i stykket, altså poengene.

NB

Vi gjør oppmerksom på at illustrasjonen til kronikken er redaksjonens ansvar.

Geir Ola Eggen, debattansvarlig FB

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken