Gå til sidens hovedinnhold

Festtaler om vintersykling

Artikkelen er over 5 år gammel

Når skal vi se konkrete resultater av de fine ordene om å legge til rette for helårssykling? spør Thore Dahle.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg har lyst til å ta opp noe som gjelder vintersykling i Fredrikstad. Noen av oss prøver å sykle på jobben hver dag hele året. Og myndighetene sier de skal legge til rette slik at dette skal være mulig.

Det er ofte svært langt fra festtaler til det virkelige liv. Jeg sykler ofte på fortauene nå på vinteren, på Kråkerøy utover mot Smertu har det vært tildels veldig dårlig måkte fortau.

Dette ble meldt inn til kommunen via Servicetorget som opprettet en sak på det. Det ble ikke måket noe på fortauene da det var sørpe med det resultatet at det ble skikkelig knudrete og vanskelig forhold da det frøs på igjen.

Så kom snøen og jeg ringte til kommunen og klaget på måkingen. Joda det ble måket ganske fort, men med en for stor traktor med et hjul på veibanen og et på fortauet. Skjæret var ikke ordentlig i kontakt med fortauet. Resultatet ble bare slipte kantstener.

Bildet er tatt ETTER måking. Det var også snøhauger i krysset Damveien/Kråkerøyveien og Ulvedalen/Kråkerøyveien. Når skal vi se konkrete resultater av de fine ordene om å legge til rette for helårssykling?  

Les også

Færre syklet i sykkelbyen Fredrikstad

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.