Takk til hyggelige og proffe Kalnes

– Jeg takker alle som medvirket og tok seg av meg, spesielt på hematologisk avdeling og alle med viktige hjelpefunksjoner som portører og vaskepersonalet som jeg møtte under oppholdet, heter det i innlegget.

– Jeg takker alle som medvirket og tok seg av meg, spesielt på hematologisk avdeling og alle med viktige hjelpefunksjoner som portører og vaskepersonalet som jeg møtte under oppholdet, heter det i innlegget.

Av

– Konstituert direktør Irene Dahl Andersen  har grunn til å være stolt av alle de profesjonelle og hyggelige medarbeiderne, heter det i Kenneth Gundersens takk til sykehuset på Kalnes.

DEL

Leserbrev 

I begynnelsen av april var jeg innlagt til planlagt behandling på Rikshospitalet. Etter tre dager reiste jeg hjem vel vitende om at tilstanden min skulle bli dårligere dag for dag de neste to ukene.

I behanlingsopplegget var det avtalt at jeg kunne legges inn på Kalnes når jeg trengte det. Allerede etter fire dager var jeg for dårlig til å være hjemme. Vi ringte Kalnes klokken 02.00, og straks kom en sykebil. Hyggelige og proffe ambulansemedarbeidere bragte meg til Kalnes om Trøsken i rolig tempo. Det var en fin og trygg tur.

I akuttmotaket møtte jeg en sykepleier som tok seg av meg. Ulike prøver ble tatt. Legen i akuttmottaket sendte meg videre til hematologisk avdeling.

På avdelingen stod rommet klart. Nattpersonalet viste med sin tilstedeværelse og faglige dyktighet at jeg kunne føle meg trygg. Min tilstand ble som forventet dårligere de neste dagene. Sykepleierne og helsefagarbeiderne tok seg av alt jeg trengte i denne tiden. Legene kom til faste tider og avklarte fortløpende behandlingen. Jeg var godt ivaretatt på alle måter.

Etter noen dager bedret situasjonen seg, og jeg kunne bevege meg litt rundt på avdelingen. Det viste seg at avdelingen var mer enn mitt rom. Det var eget spiserom med buffet. Men det flotteste her var de blide og hjelpsomme kjøkkenmedarbeiderne. Under oppholdet var jeg innom kirurgisk poliklinikk med trivelig operasjonssykepleier og kirurg som smertefritt fjernet slanger fra senrtrale vener.

Konstituert direktør Irene Dahl Andersen  har grunn til å være stolt av alle de profesjonelle og hyggelige medarbeiderne vi  møter  når vi er på det dårligste. Samarbeidedet mellom avdelinger og andre sykehus fungerte på beste måte.

Jeg takker alle som medvirket og tok seg av meg, spesielt på hematologisk avdeling og alle med viktige hjelpefunksjoner som portører og vaskepersonalet som jeg møtte under oppholdet.

Avreisen med drosje kunne vært smidigere, men to engasjerte og proffe medarbeidere i skranken i vestibylen tok tak og sørget for at ventetiden likevel ikke ble så lang.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags