Kø og kaos i møte med vårt nye sykehus

Fint og flott, men også kø og dårlig planlegging og bemanning.

Fint og flott, men også kø og dårlig planlegging og bemanning. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Fint og flott sykehus, men dårlig planlegging og bemanning, er Mai Britt Jansters erfaring fra Sykehuset Østfold på Kalnes.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. 

Jeg ble henvist av privatlege til utredning angående operasjon i midten av juli 2015, og etter 14 dager fikk jeg til svar at jeg ville bli innkalt innen to måneder. Måneden gikk, og jeg hørte ikke noe. Ringte så for spørre om tidspunkt, og fikk til svar at det ville først skje én til to måneder  senere.

Desember kom og fremdeles skjedde intet. Jeg ringte igjen, og fikk til svar at noen time ville jeg ikke få før i januar -16, men de satte opp timer til dem som ringte. Jeg fikk så oppført time 12. januar.

Venterommet  var fylt med alt fra nyfødte barn til eldre i rullestol.

Jeg møtte opp som avtalt og undersøkelsen gikk greit med beskjed om at jeg ble innstilt for operasjon, og jeg ble sendt for å ta noen blodprøver. Der var det kaos, lang kø. Venterommet  var fylt med alt fra nyfødte barn til eldre i rullestol.

Utstyrt med kølapp og mange foran meg, satte jeg meg ned på deres vonde trestoler. Det ble ventet vel og lenge. Etter over en og en halv time var venterommet fremdeles fullt. Det var fire prøverom, men kun to var i bruk og de ble  også brukt til hasteprøver.

Da gav jeg opp og gikk til skranken for å få informasjon om hvor lenge det ble å vente. Fikk så høre at de var underbemannet, så dessverre, men jeg kunne dra hjem og ta prøvene på Helsehuset i Fredrikstad. Jeg reiste hjemover med vond rygg og til møte på Helsehuset neste dag.

Konklusjon: Fint og flott sykehus, men dårlig planlegging og bemanning!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken