Ros fra pasient: Det gode Kalnes

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Pleie og omsorg var helt enestående, skriver Johnny Normann Pedersen fra Moss om sitt opphold på Sykehuset Østfold Kalnes.

DEL

Leserbrev

 

Natt til mandag 29.01.18 ble jeg akutt syk og ringte 113. Etter en obligatorisk tur innom legevakta i Moss, ble jeg sendt direkte til Kalnes sykehus, nevrologisk avdeling. Ved ankomst ble jeg tatt umiddelbart under behandling av et profesjonelt team, med en ung lege i spissen. Behandling og diagnostisering startet umiddelbart.

Da diagnosen var klar, ble dette meddelt meg, og i utgangspunktet burde jeg blitt både redd og fått angst. Men med den vennlighet og omsorg jeg ble møtt med, og den profesjonelle måten diagnosen ble meg meddelt, og plan for videre behandling, ble jeg verken redd eller engstelig. Tvert om ble jeg trygg på at dette ville gå bra.

Etter diagnosen var klar ble jeg overført til overvåkingsavdelingen. Jeg opplever også her at pasienten var i sentrum. Jeg får en pleie og omsorg som er helt enestående.

Leger og sykepleiere består av mange nasjonaliteter og flere kulturer, noe jeg opplever og registrerer er en styrke både for det faglige og sosiale miljø.

Etter åtte dagers god behandling og «ekte» omsorg var jeg klar for å reise hjem.

Her også viste teamet/sykehuset sin profesjonalitet. Det var ikke bare en utskrivning, men en vurdering fra leger, sykepleiere og fysioterapeut om hvilken hjelp og oppfølgning jeg trengte når jeg kom hjem. De ordnet alt. Jeg er meget imponert!

En bekjent av meg lå på sykehuset samtidig som meg, vi var begge enig om at det er en betryggelse og ha et så velutstyrt og profesjonelt sykehus i nærområdet.

En takk til dere alle!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags