Europark og politikeres utagerende terror mot pasientene

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Politikerne som lar terrorregimet Europark drifte nærmest alle offentlige parkeringsplasser, bør ikke gjenvelges, skriver Kjell Arne Vold ut fra sin erfaring fra sykehuset på Lillehammer.

DEL

Leserbrev 

Ser at FB har innlegg om Europark sin drift av avgiftsparkering på sykehus. Har ved flere anledninger sett at Europarks bøteleggere sitter på kafé eller i bil og venter på parkeringssyndere. De kommer løpende for å få lagt på en bot mens folk veksler. Jeg har ved flere anledninger stått ved ikke fungerende billettautomater, ringt oppgitt nummer, uten å få svar. 

Jeg har ikke Kalnes som sykehus, men Lillehammer, der det er ekstremt få parkeringsplasser. Når du har 180 kilometer én vei, og det går én buss om morgenen, og én på sen ettermiddag, skal på poliklinisk behandling, har betalt, men tiden er i ferd med å gå ut, velger du å risikere å få bot eller være ute når du blir ropt opp?

Har disse forkvaklede blåruss på noen måte vurdert om det er verdt å legge betydelig med sten til byrden. Politikerne som lar terrorregimet Europark drifte nærmest alle offentlige parkeringsplasser, bør ikke gjenvelges. Og blårusshelvete kan sparke en liten del av de i senere tider ansatte «stjernebyråkrater» som er den eneste gruppen som har vokst betydelig i antall og gasje, og kanskje gi sykepleiere og hjelpepleiere levelige vilkår, nå da svenskene ikke gidder å jobbe i Norge lenger?

Kjell Arne Vole

Lom

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags