Kritikken mot Østsiden sykehjem gjelder to luftegårder

Dette bildet fra den aktuelle luftegården var illustrasjon til det forrige innlegget fra Arvid Strømnes. Han mener forholdene minner om en konsentrasjonsleir.

Dette bildet fra den aktuelle luftegården var illustrasjon til det forrige innlegget fra Arvid Strømnes. Han mener forholdene minner om en konsentrasjonsleir. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Arvid Strømnes konkretiserer kritikken av utearealene ved Østsiden sykehjem etter at han fikk svar fra Kjell Arne Johansen og Per Bjarne Johansen.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. 

Svar til Kjell Arne Johansen og Per Bjarne Johansen.

Dere må dessverre ha misforstått mitt innlegg. Jeg har vanskelig for å tro at dere har sittet i luftegården for boenhet 7 og 8. Det er flere luftegårder ved sykehjemmet, og noen av dem er bra, men det er ikke den jeg kommenterte. Jeg beskrev den ut fra hvordan en dement, og jeg som pårørende, opplevde luftegården.

Les også det første innlegget fra Arvid Strømnes.

Kommunen har selv også valgt å gjøre noe med det ved utvidelsen av sykehjemmet. I møte til helse- og velferdsutvalget 26. oktober ble det flertall for at i forbindelse med utbyggingen av Østsiden sykehjem fase II, gjennomføres det en vurdering av funksjonalitet og utseende på alle porter og gjerder omkring sykehjemmet med tanke på å gjøre forbedringer.

Da må det vel være noe i det jeg påpekte? Bare så synd, at det tar tid i kommunen.

Det hjelper heller ikke å beskrive hvor flott det er på avdelingene, når det er svikt i aktiviteter, tiltaksplan og journalskriving på nevnte avdeling.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags