Håper jeg får flytte tilbake det som har blitt min elskede hjemby

Australian Shepherdene Raja og Kira, i marka.

Australian Shepherdene Raja og Kira, i marka. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Student Natalie Kløverød følte seg hjemme i Fredrikstad fra første stund.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. 

Siste eksamen er nå overstått, og jeg kommer til å flytte fra det som har blitt min elskede hjemby, Fredrikstad. Jeg har følt meg hjemme her fra første stund, og blitt ønsket velkommen av naboer, butikkarbeidere, folka på hundeklubben, mine medstudenter på skolen, og over alt ellers i byen.

Fredrikstad er en utrolig hyggelig by, og jeg var kjempeheldig som fikk leie en privat hybel her hvor jeg kunne ta med begge bikkjene for å studere. Med en grei og hyggelig huseier som alltid har vært enkel å ha med å gjøre, tok hybelen fort over rollen som «mitt drømmehjem».

Jeg vil gjerne skryte spesielt av folka i Fredrikstad og Omegn Brukshundklubb; de tok meg imot med åpne armer fra den første treninga jeg møtte opp på, og mange har blitt mine faste treningskamerater i agility og lydighet. Jeg ble fort medlem i styret i klubben, og også der har jeg trivdes kjempegodt som sekretær.

Med Fredrikstadmarka rett i nærheten har jeg gått flere turer om dagen, og truffet kjempemange hyggelige mennesker rundt dammene, og hatt glede av mange samtaler med folk som har stoppet for å hilse på bikkjene. Flere har jeg truffet jevnlig i marka, som jeg etterhvert har begynt å kjenne. Jeg håper at dere Fredrikstad-folk kommer til å fortsette å kose dere i denne nydelige byen, og jeg håper at jeg får mulighet til å flytte tilbake hit om noen år. Vi sees!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags