Smartmålere er del av farlig strålecocktail

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Gerd Ragnhild Jentoftsen frykter at «smarte» strømmålere kan føre til sykdom og ubehag og at de øker faren for overvåking.

DEL

Leserbrev

I dag er de fleste husstander i Norge utsatt for grådige menneskers påtvungne installasjon av det de kaller smartmålere. Ikke smart i det hele tatt! Strålecocktailen blir stor sykdom og ubehag for mange. Faren for overvåkning øker! I andre land er smartmålerne frivillig.

I Frankrike er det forbud mot wifi i barnehager og skoler. I Nederland, Canada, England med flere kan folk selv bestemme. I Norge er dette diktatorisk bestemt av storting og regjering. Den enkelte borger, som alltid har lest av og betalt sin strøm, skal kun få fritak dersom de får en legeerklæring om at "de er bekymret". For dette er alt legene får lov til å skrive.

I dag er det stort press på fastlegene. Likevel vil NVE true igjennom at de som ikke ønsker strømmålerne må få en legeattest /psykologattest for å få fritak. Psykologattest for kanskje å latterliggjøre folk som er el-følsomme eller bekymret! En skrue løs? Statens Strålevern, som for øvrig bytter navn, baserer seg på et tysk privat selskap og all annen bred forskning tar de ikke inn over seg!

De klarer heller ikke å svare for seg. Det norske folk må våkne opp og ser hva som skjer! Og hva er grunnen til at forsvar og storting med flere får fritak for målerne? Og de som får lege-/psykolog-erklæring skal i tillegg betale opp til 3000 kroner pr år ekstra fordi de leser av selv, noe de alltid har gjort? Stopp galskapen!

Gerd Ragnhild Jentoftsen

Medlem av nei til smartmålerne, Moss

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags