Badeplass uten monstermaster på Kråkerøy

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Kristelig Folkeparti i Fredrikstad vil ha jordkabel over hele Kråkerøy. – Det er ikke bare i Fredrikstad sentrum det skal være trygt og attraktivt, skriver Lino Lubiana.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. 

For å slippe luftkabel og monstermaster over kulturlandskap på øya og over badende gjester og lekende barn på badestrand og friluftsområde ved kroa på Tangen, mener KrF Fredrikstad at kommunen bør investere i jordkabel både til Femdal, 12 millioner kroner, men også fra Femdal til Tangen, for 14 millioner kroner. Jordkabel over Kråkerøy vil koste 26 millioner kroner og kan legges i gang- og sykkelsti hele veien - også fra Lunde til Tangen.

KrF er imot at det investeres 600 millioner kroner for bygging av Arena Fredrikstad nå. Om Arena-prosjektet iverksettes og skulle sprekke med 14 millioner, som eksempelvis investering av kabel fra Femdal til Tangen vil koste, er det vanskelig å se at ikke det vil bli imøtekommet med stadig nye investeringer og mer gjeld av Ap, som nå leder kommunen, slik vi har i Foten-saken, vaskeri-saken og i saken med budsjettsprekken på over 72 millioner i Kongstenhall-prosjektet.

Det er ikke bare i Fredrikstad sentrum det skal være trygt og attraktivt.

Kulturlandskap og badeplass uten monstermaster på Kråkerøy!

Lino Lubiana

Gruppeleder i Fredrikstad KrF

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.