Utfordrer ordfører Rafshol i bryggesaken i Saltnes

Brygga etter retting på retting på retting....

Brygga etter retting på retting på retting.... Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Jeg utfordrer deg hermed til egenhendig å gå igjennom hele saken fra start til i dag. Finner du vanvittige feil og urett, forventer jeg at du straks rydder opp, er utfordringen til Rådes ordfører fra sønnen til eier av problembrygga i Saltnes.

DEL

Leserbrev

Kjære René Rafshol, ordfører i Råde kommune.

Veldig mange jeg snakker med synes den nå velkjente bryggesaken i Saltnes virker meget mystisk. Samtidig sier nesten samtlige av dem jeg snakker med at du, René Rafshol, er en så grei og flott hedersmann.

Etter selv å ha gått gjennom hele saken og lest hvert et brev samt en god del interne notater i kommunen, får jeg ikke påstandene om at du er slik en hedersmann til å stemme.

Jeg utfordrer deg hermed til egenhendig å gå igjennom hele saken fra start til i dag. Finner du det vanskelig å spore opp alle brev, skal du få låne våre som er samlet i en bokversjon.

Hvis du etter dette synes det er greit å sitte rakrygget i din ordførerstol uten å gripe inn, skal du så klart gjøre det. Finner du derimot ut at her har det blitt gjort vanvittige feil, og urett har blitt begått i form av maktovergrep, personforfølgelse og trakassering, forventer jeg at du straks rydder opp i det – eventuelt tar din hatt og går dersom du finner deg selv kneblet av kommunen, slik en hedersmann ville gjort.

Magne Krohn

Sønn av bryggeeier Finn Krohn

Saltnes

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags