Oppfordring: Slik vi knuser publikumsrekorder på stadion, kan vi også fylle Stjernehallen!

Slik skal tribunen i Stjernehallen se ut, hvis du spør Geir Karlsen

Slik skal tribunen i Stjernehallen se ut, hvis du spør Geir Karlsen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Jeg skal verken spekulere, kverulere eller kritisere noen som helst - la det være klart først som sist, innleder Geir Karlsen sin sterke oppfordring.

DEL

Leserbrev

Jeg vil i stedet komme med en oppfordring til byen. I lys av de siste nyhetene om Stjernens anstrengte økonomiske situasjon, så kaster jeg inn en aldri så liten brannfakkel i håp om at det vil antenne gnisten i oss.

Jeg vet at innerst inne i oss alle sammen så ligger lidenskapen, engasjementet som brenner i oss alle for byen vår og idrettsklubbene våre - primært FFK, FBK og Stjernen. Dypt der inne, så banker det røde og hvite hjertet vårt. Vi er stolte og lokalpatriotiske. Litt som bergensere, så er vi først og fremst fra Fredrikstad - dernest fra Norge.

Full hall!

Så jeg synes vi skal bruke den brennende lidenskapen vi har i oss - for byen og vise iskrigerne våre at, som Plankehaugen synger, "guttæne våre køddær'u ikke med". På samme måte som vi knuser publikumsrekorder på stadion, så kan vi også fylle Stjernehallen til randen for å vise at selv om situasjonen er som den er - så har Stjernen Hockey hele Fredrikstad i ryggen!

La oss bevise en gang for alle at denne byen viker ikke unna, vi legger oss ikke ned, vi gir oss aldri!

Heia Fredrikstad!

La oss bevise en gang for alle at denne byen viker ikke unna, vi legger oss ikke ned, vi gir oss aldri! Kom igjen, Fredrikstad! Når dere til og med tar godt i mot en særping som meg, som tok til fornuften, lot hjertet banke for den rødhvite armé, og sitter med en klump i halsen av stolthet hver gang Stjernen entrer isen, så vet jeg at dere kan!

La oss fylle hallen, og se at våre helter har massiv og ektefølt støtte fra hele byen!

Heia Stjernen Hockey!

Geir Karlsen

Ihuga Stjernen-supporter og Fredrikstad-patriot

Fredrikstad

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags