Gå til sidens hovedinnhold

Kjære hockeyvenner, nå frir vi til dere!

Artikkelen er over 2 år gammel

– Klubben har klart og tydelig signalisert et sportslig løft denne sesongen – den målsettingen kan bli vanskelig uten nye økonomiske muskler, skriver Stjernens styreleder i denne appellen til publikum.

Kronikk Dette er en kronikk, skrevet av en ekstern bidragsyter. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdninger.

Slik lyder budskapet fra de fleste topp- og breddeklubber i distriktet. Den samme oppfordringen har allerede nådd ut til Stjernens supportere og støttespillere.

Med publikum og fulle tribuner løftes kampene til nye høyder og større opplevelser både på og utenfor isen. Det har til tider vært tynt med folk på tribunene de siste tiårene – den trenden må vi sammen snu! Igjen må Stjernehallen bli en fryktet arena for gjestende lag og supportere!

Når vi frir til dere – handler det også om forutsigbarhet og økonomisk eksistens. Fulle hus gir god økonomi – god økonomi gir bedre sportslige resultater – bedre sportslige resultater genererer mer folk og større begeistring. Vi må starte med å fylle hallen – og de andre arenaene – da er vi raskt inne i de gode spiralene som oftest skaper suksess!

Til sjuende og sist er vi avhengige av deg – du som ikke klarer å holde deg unna de sene høstkveldene og mørke vinterdagene i Stjernehallen!

Klubben har klart og tydelig signalisert et sportslig løft denne sesongen – den målsettingen kan bli vanskelig uten nye økonomiske muskler! Interessen rundt norsk hockey og klubbenes markedsverdi har steget de senere årene – oppgraderingen er betydelig hos våre konkurrenter også innfor denne sesongen.

«Penga eller livet» ropte vi mot hverandre i skogen rundt Bingedammen på 70-tallet. Det var lek og inspirert av våre store cowboyhelter – nå er det ikke lek! Det Er Penga eller Livet dersom drømmen om å nå toppen skal bli en realitet!

Stjernen Hockey, med en snart 60 år lang historie, er verdig en plass på øverste nivå i norsk hockey. Skal vi dit, må alle gode krefter i den rødhvite byen samles – en for alle – alle for en!

Aktuelt:

Stjernen åpner hockeysesongen tirsdag kveld, med hjemmekamp mot Sparta.

Når vi frir, så gjør vi det skikkelig! Ned på kne – ydmyk holdning og rak i ryggen. Vi spør deg – du rødhvite fra byen ved Glommas utløp – vil du ha et hockeylag i toppen av Norsk Get-liga for evig og alltid? Da må du gi oss ditt JA, og stå oss bi i gode og onde dager.

Vi har forventninger og øyner et løft også denne sesongen. Spillere går og nye er kommet til i løpet av vår- og sommermånedene. En god miks av unge lovende og erfarne travere med mange års fartstid på toppnivå i norsk og europeisk hockey. Den kollektive styrken og høy arbeidsmoral vil garantert overraske gjennom en lang sesong.

Vårt nye trenerteam med Bengt Åke Gustafsson og Darren Treloar har gjort en grundig jobb i oppkjøringen mot seriestart. Bengt Åkes enorme erfaring gjennom et langt hockey liv gjør han til en trenerprofil vi skal være stolte over å ha knyttet til klubben. Darrens sommertrening og fysiske oppfølging gjennom sesong vil gi resultater. Gode treningskamper har gitt oss svar på noe av det som møter oss utover høsten og vinteren.

Les også

Hockey-Follestad: - Et pr-stunt å hente Bengt-Åke!

Realiseringen av Arena Fredrikstad rykker stadig nærmere tross enkelte skjær i sjøen og uforutsette komplikasjoner. Seriestart 2022 er fortsatt målet for innflytting. Stjernens prosjektgruppe med Sverre Jarild i spissen jobber målrettet og godt i tett dialog med kommunen og andre ressurspersoner.

Fra sesongslutt i mars og frem til årets første hjemmekamp har det gått slag i slag. A-laget startet sommertreningen og sesong forberedelsene 14 dager etter siste match. Styret, administrasjonen og marked med Ørjan Løvdal og Knut Egeland har hatt fokus på ny sesong i flere måneder allerede.

Jeg er også i år imponert og takknemlig over vår spillerstall, våre ansatte og frivillige som legger ned en enorm innsats i sesong forberedelsene mot svært lav profitt.

Til sjuende og sist er vi avhengige av degdu som ikke klarer å holde deg unna de sene høstkveldene og mørke vinterdagene i Stjernehallen! Det er deg vi jobber for og med. Nå frir vi til deg!

Velkommen atter en gang til en ny og spennende sesong 2018/19 sammen med oss alle i Stjernen Hockey Fredrikstad!

Kommentarer til denne saken